上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
929  228.3k

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-10-29 01:08 PM 發表 查看引用來源
純純回來了:smile_40:
😘😘😘😘

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-11-6 10:04 PM 發表 查看引用來源

😘😘😘😘
welcome back:smile_40:

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-11-6 10:04 PM 發表 查看引用來源

😘😘😘😘
welcome back:smile_40:

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-11-6 10:03 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈,有無問佢點解推3推4呀??
有時我為左引佢會專登著嫁~~~

綁手都正呀😆
佢話著吊襪帶感覺太淫喎,我心諗:我就係想要呢種感覺丫嘛

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-11-7 10:49 PM 發表 查看引用來源

佢話著吊襪帶感覺太淫喎,我心諗:我就係想要呢種感覺丫嘛
下次唔好心諗~~講出黎:smile_34:

新鮮滾熱辣報告~~ 冇咩前戲 x 簡單一戰~

男友出差1個禮拜 ~ 返到黎佢又發燒同感冒左成個禮拜 + 我M到
我就餓左2個禮拜 ...不過見佢病到暈低左
:')我都真係好擔心:')心痛死我  
見佢呢兩日好返少少我先安樂 D
:smile_47: 仲終於可以黎潘一場大戰  

雖然佢好得七七八八, 但呢兩日都依然係work from home
我就放工即刻返屋企煮飯比佢食, 食完飯沖埋涼就攤左係床睇電視

大家都知啦, 依家d電視邊有野睇嫁啫

睇睇下BF就手多多搓我波波
我都不甘示弱輕輕摸下細佬 原來已經有少少硬

BF錫下耳仔...捽下linlin...我已經濕左.. 好快BF都伸左手入去探下妹妹
BF第一時間就捽豆豆 搞到我好快已經好濕 同呻吟
BF愈摷愈快, 水聲愈黎愈大...

BF: "咁快濕到咁 餓死你喇B 呢個禮拜你仲咁辛苦 又去醫院探我 一係就番黎煮飯 SORRY"
佢一路講一路奶我耳仔... 我個人軟晒......

我: "唔洗SORRY 最緊要你冇事 你病都好辛苦 今晚唔好咁操勞啦"
講完之後我就爬左落去.........由龜頭用脷慢慢奶 用唇啜棒棒 輕輕含袋袋 最後先一口放曬成枝入口
BF 都發出啲好爽叫聲  我含同啜到咁上下 BF就輕輕用手壓我個頭  我就愈含愈落力含到啜啜聲加嗯嗯聲咁呻吟
含左陣BF有啲忍唔住 BF: "B... 唔好再含.. 好想射好正"

BF就一下反身壓住我, 拉開底褲邊邊就插左入去......
BF 一插入去我地兩個人一齊叫左出來 "呀.........."  足足兩星期冇搞過呀
BF 極快速咁大大力抽插 搞到我不斷大叫
俾佢大大力抽插一輪後 佢好似有d攰  始終都仲病緊
我就同BF講 "你仲病緊我唔想你咁辛苦呀 俾我坐上你到呀..."

幫BF帶番套我就坐上去UN (我地好少女上) 一路UN佢一路搓我波波 一路叫好舒服呀B
我UN下  佢又頂下 大家就不斷呻吟 我愈UN愈快愈入 佢又下下頂上黎 BF仲話 "oh fuck 好多水流緊出黎"
BF捉住我條腰係咁控制個speed

去到咁上下 BF: 好舒服呀... 你坐爆我喇B
我: B... 想射就射呀 好舒服呀 射俾我呀老公

之後BF就俾我坐爆左嚕.................
事後發現佢成大脾都係水 :smile_13::smile_13::smile_13:

由於佢仲病緊........小戰一回就算
我地來日方長 最緊要佢快點好返

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-11-7 11:42 PM 發表 查看引用來源

男友出差1個禮拜 ~ 返到黎佢又發燒同感冒左成個禮拜 + 我M到
我就餓左2個禮拜 ...不過見佢病到暈低左:')我都真係好擔心:')心痛死我  
見佢呢兩日好返少少我先安樂 D : ...
清純姐,忍咗咁耐,辛苦哂,下次.......

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2017-11-7 11:53 PM 發表 查看引用來源

清純姐,忍咗咁耐,辛苦哂,下次.......
下次點呢師兄?😂

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-11-7 11:42 PM 發表 查看引用來源

我就餓左2個禮拜 ...不過見佢病到暈低左:')我都真係好擔心:')心痛死我  
終於唔駛再餓啦:smile_40:

引用:

終於唔駛再餓啦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆