上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.5k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-22 05:00 PM 發表 查看引用來源

呢掛冇乜嘢做丫嘛,又成瞓唔到,r水吹囉
我好耐無和寶寶吹水了!

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-22 05:59 PM 發表 查看引用來源

我跑好過佢跑hahaahahahhaah
啊,有親子的,HAHA........

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-1-22 06:20 PM 發表 查看引用來源

緊張在會見到好多別校的人妻?
當然啦師兄,唔係你以為我會緊張跑唔跑到100米9秒9咩~~~~HAHA.....
幼稚園喎,人妻都應該係後生既.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-22 06:21 PM 發表 查看引用來源

啊,有親子的,HAHA........
我要開始幻想下有小朋友以後嘅我係點

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-22 06:22 PM 發表 查看引用來源

當然啦師兄,唔係你以為我會緊張跑唔跑到100米9秒9咩~~~~HAHA.....
幼稚園喎,人妻都應該係後生既.
應該都好多爸爸睇喎:smile_o13:

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-1-22 06:21 PM 發表 查看引用來源

我好耐無和寶寶吹水了!
你失蹤人口唻喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-22 04:42 PM 發表 查看引用來源

天氣再凍,都真係濕濕碎..............
剛剛收到消息,我幼稚園既女兒,居然會有聯校陸運會.............唔係化........我而家既心情,仲緊張過自己比賽.
聯校.............呢回真係刺激:smile_22::smile_22:
終於有機會上嚟了

剛見到師兄話,幼稚園聯校運動會,唔係呱,咁即係揾著班家長嚟攪?

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-22 04:47 PM 發表 查看引用來源

是的, 星期六早機, 今天東京, 橫濱一帶那邊下大雪了.
早機,即係幾早先?哈哈~~

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-22 04:57 PM 發表 查看引用來源

C妹, 很多POST 都見到你. :smile_o12:
師兄你咁講,即係都代表你係好多post都有出現啦,如果唔係,你又點會見到寶寶喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-22 05:07 PM 發表 查看引用來源

係,原先我諗住大女幾個月後既比賽.
點知細果位一個月後就有,今回真係要加操,戒口.:smile_22::smile_22:
咁師兄你真係勤加努力先得嗱!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆