上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
929  228.5k

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-8-23 07:56 PM 發表 查看引用來源
十號風球下的自慰 + 潮吹 + 晨早小戰

各位師兄師姐師妹~~ 打完風, 係咪大家都安全冇事呢?
要小心啊~~ 今日因為打風放假, 我同bf就係屋企開戰…

今朝起身望見#10 唔洗番工, 係床到又訓唔返, 唯有起身執下衣 ...
唔會悶呀!好羨慕添,你明㗎啦。

睇到我硬晒

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-23 09:06 PM 發表 查看引用來源

唔會悶呀!好羨慕添,你明㗎啦。
:smile_46::smile_46::smile_46: 好明白~ 嘻嘻~~~~~~~ 辛苦你啦師兄~

引用:
原帖由 keithsss 於 2017-8-23 08:54 PM 發表 查看引用來源
搞到我都想同女朋友執返劑
打風唔出得街, 做咩唔開戰呀? :smile_04:

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-8-23 09:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_46::smile_46::smile_46: 好明白~ 嘻嘻~~~~~~~ 辛苦你啦師兄~
比人引咗餐死之後食檸檬真係特別辛苦㗎

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-8-23 07:56 PM 發表 查看引用來源
十號風球下的自慰 + 潮吹 + 晨早小戰

各位師兄師姐師妹~~ 打完風, 係咪大家都安全冇事呢?
要小心啊~~ 今日因為打風放假, 我同bf就係屋企開戰…

今朝起身望見#10 唔洗番工, 係床到又訓唔返, 唯有起身執下衣 ...
長篇先到肉好睇~

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-23 10:11 PM 發表 查看引用來源

比人引咗餐死之後食檸檬真係特別辛苦㗎
:smile_30::smile_30: 邊個引你咁衰呀

引用:
原帖由 degree06 於 2017-8-23 10:17 PM 發表 查看引用來源

長篇先到肉好睇~
唔覺得太長太多details咩

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-8-23 10:33 PM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30: 邊個引你咁衰呀
引我就唔衰嘅,請我食檸檬就太唔顧我感受啫

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-8-23 10:35 PM 發表 查看引用來源

唔覺得太長太多details咩
多details先代入到嘛:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆