上一頁下一頁
發新話題

贊同請進內留言支持, 果幾個一日五篇嘅發文者, 經已嚴重影響此版秩序

收藏  |  訂閱
83  9.7k

唉,又推左幾版

會盡力處理,春風吹又生,
其實發新帖既會員都唔太影響本版,反而係D廣告等違規,需要大家既幫忙:smile_o03:

引用:
原帖由 king57721 於 2014-7-19 02:08 PM 發表 查看引用來源
正!

連版主叫人唔好違規嘅post, 都俾D違規post推到去第二, 三頁...
好似D文入面被迷姦嘅囡囡咁, 插完個嘴, 就插下面, 然後插埋後門, 跟住先嚟中出, 再嚟顏射....:smile_o01:

簡直 ...
會在上線時間處理,有可疑違規帖可按檢舉通知版主們,多謝

引用:
原帖由 leekaho4351 於 2014-7-19 05:04 PM 發表 查看引用來源
會盡力處理,春風吹又生,
其實發新帖既會員都唔太影響本版,反而係D廣告等違規,需要大家既幫忙:smile_o03:
我明白版主唔可以 24/7 咁剷垃圾, 亦都想幫到手...

"ps:如非原文者,發帖前請在主題加上轉帖"

淨係呢一句就可以Ban晒嗰D一日抱抱同Come幾次嗰D人,  好明顯佢哋係轉帖但係又冇"發帖前請在主題加上轉帖", 已經係違規!

唔係歧視或者排擠轉帖, 而係不滿佢係偷人哋D文, 又唔俾番credit原作者.  

管理員也加油。

引用:
原帖由 king57721 於 2014-7-19 08:15 PM 發表 查看引用來源

我明白版主唔可以 24/7 咁剷垃圾, 亦都想幫到手...

"ps:如非原文者,發帖前請在主題加上轉帖"

淨係呢一句就可以Ban晒嗰D一日抱抱同Come幾次嗰D人,  好明顯佢哋係轉帖但係又冇"發帖前請在 ...
如有發現請檢舉提供原文連結,會按版規處理

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-7-19 04:45 PM 發表 查看引用來源
唉,又推左幾版

哈哈,又幾版,幾好耐力。

支持!

回覆 1# 的帖子

支持﹗

引用:
原帖由 廣東-蠻子 於 2014-7-25 09:58 PM 發表 查看引用來源
支持﹗
蠻子喔!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆