上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
929  228.6k

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-4-15 02:13 PM 發表 查看引用來源
復活節之始

上星開始男朋友出左差一個禮拜~ 去到星期四先番HK....
我就黎M..所以早幾日都好想要... 中間有專登影下相俾BF引佢
搞到佢星期三晚忍唔住話要phone sex ... :SHY:
BF一早講定星期四晚叫我同朋友食 ...
女人穿
LACE吊帶ONEPIEcES好男人也喜愛;phonesex 都好好㗎,多空間去性幻想:下次買部即影到有相機;做愛晤影你的濕潤妹妺;往後做一本妹妹相部;high 死你男友

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-4-15 02:13 PM 發表 查看引用來源
復活節之始

上星開始男朋友出左差一個禮拜~ 去到星期四先番HK....
我就黎M..所以早幾日都好想要... 中間有專登影下相俾BF引佢
搞到佢星期三晚忍唔住話要phone sex ... :SHY:
BF一早講定星期四晚叫我同朋友食 ...
復話節的第一Q?

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-4-15 02:38 PM 發表 查看引用來源

有d藉住轉姿勢減低射意,有d睇得av多,以為不停轉好勁同條女會high d
我會high d⋯⋯⋯⋯

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-4-15 11:58 PM 發表 查看引用來源

我會high d⋯⋯⋯⋯
咩pose你最high
其實唔明點解做緊仲可以影相

🙈 今日開始黎m,復活節玩左兩日就要收手嚕。不愛衝紅燈~

p.s 講左好多次,不要sp。pm or skout 傾吓計講吓sex無問題,但唔好係咁叫我出黎玩~我唔知其他師姐點,不過我講左唔玩就唔玩,更加無興趣3p os sex party 等~想繼續傾ge唔該尊重d~~唔好一而再、再而三問。更加唔好話覺得我淫就代表我一定要or想俾你屌。我深信天外有天人外有人,一定有人條野俾你強。而我覺得bf果條好夠用~

期待復活節更多好戲

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-4-16 12:05 AM 發表 查看引用來源

咩pose你最high
其實唔明點解做緊仲可以影相
doggie緊咪影到xd

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-4-16 12:11 AM 發表 查看引用來源

有冇拍埋片呀

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-4-16 12:11 AM 發表 查看引用來源

我意思係
因為我好專注同對方做,所以根本唔得閒影,所以理解唔黎:smile_42:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-4-16 12:13 AM 發表 查看引用來源

我意思係
因為我好專注同對方做,所以根本唔得閒影,所以理解唔黎:smile_42:
我都係第一次做住影相ja

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆