上一頁下一頁
發新話題

同老公的非一般極致體驗(#56老公的心聲)

收藏  |  訂閱
144  22.6k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-2-5 12:57 PM 發表 查看引用來源
好sweet,繼續啦!,公起
多謝Ching,同老公一齊真係分分秒秒都甜到入心,好Warm好窩心,見唔到會好掛住好掛住,見到就會好Sweet好冧💖😚😚

好SWEET呀..同埋.係SEX 方面及生活方面都MATCH 到既人....簡單係人生最大樂事..

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2018-2-5 02:00 PM 發表 查看引用來源
感官世界咁,好激情
係吖,俾老公扑扑到腫晒,又痺又電的感覺,持續左幾日,好正~

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-2-5 02:45 PM 發表 查看引用來源

食藥早好見見婦科醫生 or上子宫環 會重好D

有冇比老公玩性玩具分享下。
多謝你的建議,我問下老公想唔想玩玩具先。Anyway世界上無一個玩具勁得過佢,玩具點同真人比呢。

引用:
原帖由 CKL9 於 2018-2-5 02:38 PM 發表 查看引用來源
恭喜樓主揾到個同你好夾好男人
多謝Ching,佢真係我Perfect Match的Mr Right,佢係我嘅Kinder出奇蛋,滿足曬我所有需要,所以,我真係好需要好需要佢。
老公問我,點解個樣咁滿足,就係因為有你!💋

引用:
原帖由 不動明皇 於 2018-2-5 03:06 PM 發表 查看引用來源
好SWEET呀..同埋.係SEX 方面及生活方面都MATCH 到既人....簡單係人生最大樂事..
係呀
之前已經試過心有靈犀,喺同一分鐘,post左同一句說話......
亦都試過好多次,大家衝口而出同一句說話。
第一次見佢,竟然喺完全無夾定的情況下,著左同色情侶裝(兩隻色連色Tone都一模一樣),我地真係出奇地夾。❤
之後,我地次次著嘅衫都有撞色,呢d咪叫默契!

承蒙大家厚愛,但真係唔洗再PM我,我只有一個男人,有性有愛有心有力,搵到真愛Perfect match,我會係百分百專一同尊重。

引用:
原帖由 靚女大波人妻 於 2018-2-5 04:10 PM 發表 查看引用來源
承蒙大家厚愛,但真係唔洗再PM我,我只有一個男人,有性有愛有心有力,搵到真愛Perfect match,我會係百分百專一同尊重。
妳都愛妳老公出哂面喇,打風都打唔甩,已經二為一體

引用:
原帖由 靚女大波人妻 於 2018-2-5 02:57 PM 發表 查看引用來源

多謝Ching,承你貴言🍾
我地今個星期會去睇樓,老公已經計劃好結婚行禮的地方:The Territory of Guahan/Guam🏝,係美國的非合併建制属地,位於西太平洋的島嶼,為美國五個建立平民政府的屬地之一 ...
呢個地方絕對係好正地,去過都留連忘返

引用:
原帖由 靚女大波人妻 於 2018-2-5 04:10 PM 發表 查看引用來源
好幸福呀…記得叫妳老公請我食野,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆