上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.2k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-18 11:59 AM 發表 查看引用來源

腳長梗係玩腳啦:smile_40:
長有長玩,短有短玩既姐xd唔係甲組就玩得啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-18 14:58 發表 查看引用來源

咁師兄,堅老實問,幾時停係最好時機呢?佢叫停?叫頂唔順?呢家野女仔好易叫停,但其實唔想停架喎,我係唔係應該再起勢怒舐呢?
雙手除左向後推她PATPAT,應該胸襲嗎?
停一陣再黎,要睇女方受唔受到

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-18 03:05 PM 發表 查看引用來源

長有長玩,短有短玩既姐xd唔係甲組就玩得啦
jj師妹,呢排有冇打波吖:smile_40:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-18 02:58 PM 發表 查看引用來源

咁師兄,堅老實問,幾時停係最好時機呢?佢叫停?叫頂唔順?呢家野女仔好易叫停,但其實唔想停架喎,我係唔係應該再起勢怒舐呢?
雙手除左向後推她PATPAT,應該胸襲嗎?
雙手其實要看你自己, 每人不一樣.
我喜歡一時摸胸, 一隻手又會捽豆豆, 又會用手... 太多變化了. 要看你自己現場表演.

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-18 12:05 PM 發表 查看引用來源

騎面, 首先, 你不要把你鮑魚死死的壓著對方,這樣你的對手可能因你的鮑魚會引至疾息.也不是一個PATPAT坐在他的胸上, 不管你的體重是40或50公斤, 這也會引至男生的不適.
正確方式是,你先把雙腿張開,一邊一腳分開站在 ...
被奶前最好修剪下毛毛

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-18 15:04 發表 查看引用來源

被女生捉實個頭, 下咁要你奶, 不知幾爽.. 哈哈哈:smile_o12:
依個正,m字腳住坐係sofa,捉實個頭要你奶:smile_o01:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-18 15:08 發表 查看引用來源

被奶前最好修剪下毛毛
早一日修喎,唔係成口毛:smile_o08:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-18 03:03 PM 發表 查看引用來源

師兄,實戰自己探索應該係最好既!去吧!
對, 這玩意每次都可不一樣, 沒有一公式化, 喜歡怎做便怎做. 每次的氣氛, 環境, 心情都不一樣. 表現也不一樣.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-18 12:18 PM 發表 查看引用來源

師兄,咁如果舐到女方頂唔順想走應該點呢?應該捉實嗎?捉邊度較實呢?
捉實佢直到佢流到本人一口一面都係?
如果佢太爽軟晒坐落黎,男方已用MMA方式拍3下以示投降求救,但女方因太HIGH咪晒眼又叫晒床聽唔入耳,男方可 ...
唔通師兄俾大肥婆坐過??hahahaha

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-18 02:57 PM 發表 查看引用來源

快去試下,佢多數忍唔住扭下扭要捉實佢奶:smile_30:
咁首先要有飯開先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆