上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.1k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-18 11:45 AM 發表 查看引用來源

我蹲唔到,加上腳長,無得玩
會就話腳長啫,其實我腳短添,可能要玩過第二啲好喎!

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-18 11:45 AM 發表 查看引用來源

如果腳長蹲唔到,可以成個坐上去嗎?男人都可以坐嗎?

引用:

腳長梗係玩腳啦:smile_40:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-18 11:45 發表 查看引用來源

一講長腿衝哂出黎

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-18 10:26 AM 發表 查看引用來源

師姐,我連個姿勢都未攪清楚,又點試喎,而且都無人同我試:smile_13:
騎面, 首先, 你不要把你鮑魚死死的壓著對方,這樣你的對手可能因你的鮑魚會引至疾息.也不是一個PATPAT坐在他的胸上, 不管你的體重是40或50公斤, 這也會引至男生的不適.
正確方式是,你先把雙腿張開,一邊一腳分開站在對方上面,這是再慢慢蹲下去,直至你的雙膝可以接觸到床上,你便以跪的形式,滕蓋壓在床上,身體的重心是放在(室頭哥)上. 室頭哥不要太貼著男生的頭部兩側, 這樣你便不會壓到對方. 位置跪好後, 你便可以慢慢把PATPAT推向前方, PATPAT的高低你可慢慢調整, 直到他的口唇可以接觸到你的陰唇. 這樣男的不會累, 鮑鮑的接觸點也多, 他不單可以用脷舐, 還可以用脷插入去.咀唇也可以含著豆豆慢慢啜.
C妹們,你看我說的可對!CHING 們可認可?

引用:

不是蹲, 是跪在床上. 腳長對跪是不會影響的...
你的腳有多長... POST 上來看看..

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-18 11:13 AM 發表 查看引用來源

咁好人,俾我做白老鼠?哈哈~~
沒問題, 日行一善, 你下半身的幸福是我下半身的快樂!

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-18 12:08 PM 發表 查看引用來源

不是蹲, 是跪在床上. 腳長對跪是不會影響的...
你的腳有多長... POST 上來看看..
你頭先解釋完,
長度咪4x,haha

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-18 12:04 PM 發表 查看引用來源

一講長腿衝哂出黎
長腿喎師兄,長腿喎~~~~
阿香香放對腿係你度陪你睇電視開唔開心?
劉心油同你對坐,坐大脾上不突止仲用對腳夾住你腰同你KISS你高興唔高興先?

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-18 12:05 PM 發表 查看引用來源

騎面, 首先, 你不要把你鮑魚死死的壓著對方,這樣你的對手可能因你的鮑魚會引至疾息.也不是一個PATPAT坐在他的胸上, 不管你的體重是40或50公斤, 這也會引至男生的不適.
正確方式是,你先把雙腿張開,一邊一腳分開站在 ...
師兄,咁如果舐到女方頂唔順想走應該點呢?應該捉實嗎?捉邊度較實呢?
捉實佢直到佢流到本人一口一面都係?
如果佢太爽軟晒坐落黎,男方已用MMA方式拍3下以示投降求救,但女方因太HIGH咪晒眼又叫晒床聽唔入耳,男方可以點自救呢,求指教.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆