上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.0k

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 03:21 PM 發表 查看引用來源

真的广东话口语化,我真的没法打出来!可能是習慣,我在香港讀書時,中文不能口語化,口語代的作文一定扣分。現在天天我說廣東話的機會都不多。
咁師兄係邊到人?講唔講得㗎?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-17 05:18 PM 發表 查看引用來源

夠架,我上年前跑,咪早餐麥皮+奶,中午沙律囉,3個月內10磅度,當然仲有加操.後黎當然停左啦,而家就又要KEEP返,其實飽肚架,但要走醬,妳驚唔飽,可以食蒸粟米.又熱又健康.
我lunch唔食澱粉質會做唔到野㗎👉🏻👈🏻
晚飯而家就多數唔食飯只食餸。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-17 05:19 PM 發表 查看引用來源

妳可以叫師兄同妳試架嘛.:smile_30::smile_30::smile_43::smile_43:
我怕醜喎,我去親按摩都係女技師,連按腳我都唔會揀男技師㗎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-17 02:49 PM 發表 查看引用來源

咁我地慣左要kiss既
佢唔鍾意拖手但鍾意kiss,不過只限鍚咀,同時又唔鍾意French kiss的
佢係街唔會時時拖手但會無啦啦鍚落黎:smile_41:
好奇怪
我嗰個會拖或我撓住佢,但佢好少會kiss我囉,多數係我向佢索吻,老鬼土😤

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-17 07:40 PM 發表 查看引用來源

我之前都冇咁既習慣,不過妻子喜歡,咁就每天有goodbye kiss...
師兄一向愛妻號👍🏻

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-17 09:39 PM 發表 查看引用來源

主動騎上黎個下要你奶既感覺係幾正:smile_o01:
男既都覺得正?哈哈,其實我上次好驚。。。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-17 09:40 PM 發表 查看引用來源

係,呢個姿勢女主動好多
感覺淫過瞓係到俾男奶好多
Coco姐都有d經驗喎..(色色)

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-17 10:08 PM 發表 查看引用來源

我lunch唔食澱粉質會做唔到野㗎👉🏻👈🏻
晚飯而家就多數唔食飯只食餸。
我有個朋友佢因為血糖擇介所以要介澱粉質(唔係特登減肥),佢一個月輕左10磅。我幾鬼羨慕呀

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-17 10:09 PM 發表 查看引用來源

我怕醜喎,我去親按摩都係女技師,連按腳我都唔會揀男技師㗎
我都係,唔想有尷尬既感覺

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-17 09:39 PM 發表 查看引用來源

主動騎上黎個下要你奶既感覺係幾正:smile_o01:
原來男人喜歡這套

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆