細粒人妻

收藏  |  訂閱
33  3.9k

我都掛住我以前個細粒人妻

引用:
原帖由 trdgl9629 於 2020-5-6 00:07 發表 查看引用來源
我已經睇緊pm、不過爆到九彩、要睇左一D、聯絡一D、跟著又要洗左D先開到新個D、又唔想是但洗左你地一些人、除非真係有D一開已經88、好似有D話食餐飯三兩百絕冇問題個D我真係唔會覆、我唔係睇唔起依D人、只不過唔係我 ...
正等如食法國菜  食好西系要比耐性同時間等嘅

回覆 1# trdgl9629 的帖子

可否PM我呀?謝謝!

引用:
原帖由 trdgl9629 於 2020-5-6 00:07 發表 查看引用來源
我已經睇緊pm、不過爆到九彩、要睇左一D、聯絡一D、跟著又要洗左D先開到新個D、又唔想是但洗左你地一些人、除非真係有D一開已經88、好似有D話食餐飯三兩百絕冇問題個D我真係唔會覆、我唔係睇唔起依D人、只不過唔係我 ...
其實可以更簡單一點,入門起步 :( 誠意金 ) 基本金額多少 ?

能做的事時間多少 ?

一些你的要求條件,給合資格人事申請便可,免彼此浪費時間吧 !

引用:
原帖由 trdgl9629 於 2020-5-4 01:32 發表 查看引用來源
細細粒人妻、唔肥、唔高、唔係頂班、但都見得人飲得杯落個種中中地班、衣著一般都野艶D、都鐘意著得幾露、有時都比老公話太露、又話我上下真空噤、其實因為之前同老公玩得太多露出、所以已經習慣左、不過又唔會係MK ...
即係仲要滿足你物質享受????

正常出黎偷情偷食,食飯開房唔係男方比錢咩,要女人比果啲就真係吔屎啦

引用:
原帖由 Kasko 於 2020-5-7 12:46 發表 查看引用來源

其實可以更簡單一點,入門起步 :( 誠意金 ) 基本金額多少 ?

能做的事時間多少 ?

一些你的要求條件,給合資格人事申請便可,免彼此浪費時間吧 ! ...
其實真係好難攪、依家成3百幾pm、不過原來都噤多麻甩佬想咩我!🤗🤗🤗😘😘😘
噤不如我重新開過個post!唔知你地話好唔好呢!
如果你地多D人話好、我就開個:細粒人妻2.0

引用:
就你食飯個point,你覺得2個人食飯應該食幾多錢好

引用:
原帖由 phowong 於 2020-5-8 01:05 發表 查看引用來源
就你食飯個point,你覺得2個人食飯應該食幾多錢好
尼個post太重錢味,下下講錢唔係咁好,唔講仲以為自己約緊高鐘

其實大家會唔會諗多左,距指嘅食飯,食物就係距本人,距賣緊自己呀⋯⋯

我都支持下先 👍👍

前往最後回覆