上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
929  228.4k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-7 11:03 PM 發表 查看引用來源

顏射,爽嘛?
應該佢爽d⋯⋯

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-2-7 11:10 PM 發表 查看引用來源

應該佢爽d⋯⋯
你晤like 顏射

絲襪正wor

[quote]原帖由 曾清純過 於 2017-2-7 10:52 PM 發表 查看引用來源
開估~最後…中出……就緊係無佢份la
哈哈

最後係射左落面,我再乖乖含乾淨 [/quote
真妒忌,從未享受過呢個射後服務,可能多數女性都頂唔順d精味~

識咁含都幾好呀
我都中意幫女high左先一邊奶一邊指插
引到佢濕鬼晒 再打下pat 用力揸下波meet下lin咁

引用:
原帖由 小姐你好正 於 2017-2-8 09:12 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 曾清純過 於 2017-2-7 10:52 PM 發表 查看引用來源
開估~最後…中出……就緊係無佢份la
哈哈

最後係射左落面,我再乖乖含乾淨 [/quote
真妒忌,從未享受過 ...
講真,佢d精無咩味⋯
所以先會俾佢口爆or射完含乾淨咋(^_^)v

引用:
原帖由 lialexanderr 於 2017-2-8 07:31 AM 發表 查看引用來源
絲襪正wor
thank u ching (o^^o)

引用:
原帖由 Badboy6699 於 2017-2-8 11:11 PM 發表 查看引用來源
識咁含都幾好呀
我都中意幫女high左先一邊奶一邊指插
引到佢濕鬼晒 再打下pat 用力揸下波meet下lin咁
而家先發現原來識含係咁重要

師兄係s?

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-2-9 12:37 AM 發表 查看引用來源

而家先發現原來識含係咁重要

師兄係s?
識含及比含都是做愛過程的享受

未諗到下part打咩添⋯⋯最深印象嘅故事都打左~

顏射口爆強姦又講過
坐爆吹爆呢d咁普通又唔洗打啦
可能得制服誘惑未打⋯

丫,突然醒起有一次搞搞下佢屋企人打黎,當時佢其中一個家人病危,所以我地唔可以miss d電話。我地即刻停左聽電話。原來係打黎問野(佢又唔好意思收線),於是壞心腸嘅我就捉住細佬係妹妹到磨下豆豆,個樣淫望挑豆下佢…佢即刻啤我示意唔好

我當然唔理佢,入左個龜頭我又抆番出黎,repeat左幾次我自己都好想要…

係佢耳邊講左句,好想要…就坐左落去自己un,但由於要忍住唔出聲…我唔敢un太快,下下慢慢頂到盡坐到底

講左陣佢終於打發左佢阿媽收線!
一收線佢就壓住我男上係咁大力屌我話我唔乖同搏屌⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆