上一頁下一頁
發新話題

Phonesex 性事update*速報 #576 p.39 深夜與潛在性奴向囡囡Phonesex~*

收藏  |  訂閱
616  90.3k

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-24 12:47 PM 發表 查看引用來源
午安

哈,星期六都係去到下午先推,上午無咩人

引用:
原帖由 lkc0712 於 2015-10-24 03:08 PM 發表 查看引用來源
午安
hello~~~

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-26 09:54 AM 發表 查看引用來源

SUPPORT

玩左第一次,當然會想再玩,有晚同佢傾電話,佢叫我带定個domdom返工,我問佢做乜,佢話到時就會知,第二日食午發後,佢wechat 我佢嗰日放假,問我得吾得閒,嗰日系星期五,下午系好得閒,D同事出左去做野,得番我同一個女同事系office,而且我坐得比較後,做咩都冇乜人知,佢好快開cam,着住黑bra,黑T,Back同克絲,超正,睇左一陣,問我有冇硬,我話半硬,佢叫我入厠所戴dom……

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-26 11:49 AM 發表 查看引用來源
玩左第一次,當然會想再玩,有晚同佢傾電話,佢叫我带定個domdom返工,我問佢做乜,佢話到時就會知,第二日食午發後,佢wechat 我佢嗰日放假,問我得吾得閒,嗰日系星期五,下午系好得閒,D同事出 ...
嗰刻我知佢想玩乜,佢要我系office度射,我即時更加興奮,即刻入去帶dom,搞掂番埋位經過女同事身边時,望左佢一眼,原來佢今日都系着黑絲,好正,埋位再開cam,佢已經用震蛋自娱緊,佢冇理我,自系自顧自玩,但我睇到已超硬,又要睇下女同事系边,有冇行過嚟

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-26 12:45 PM 發表 查看引用來源

嗰刻我知佢想玩乜,佢要我系office度射,我即時更加興奮,即刻入去帶dom,搞掂番埋位經過女同事身边時,望左佢一眼,原來佢今日都系着黑絲,好正,埋位再開cam,佢已經用震蛋自娱緊,佢冇理我, ...
佢用震蛋的入下面,全身系度震,我隻手亦都隔住條衭,chok緊係條野,又不時望下女同事對黑絲脚,系甘嘅環境下,實在大刺激,條野硬到好犀利,開始頂吾順,我放開手,只系睇住手机同女同事,修野開始弹下弹下,龜頭同底衭不停甘磨擦,終於要發射,我忍多一陣,望住女同事對脚,開始射……

早晨

引用:
原帖由 cfdsxv80 於 2015-10-27 04:52 PM 發表 查看引用來源
感謝大大無私的分享 ~
Thank you!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆