上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.0k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-17 02:39 PM 發表 查看引用來源

我有㗎,雖然唔係日日,哈哈
咁佢應該好開心啦

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-17 02:25 PM 發表 查看引用來源

我見d AV女俾人按摩時,d油流落下面時就會舒服到叫晒咁,但我想像唔到真係會咁舒服既咩?
當然沒有AV 那叫的那麼厲害, 這是日本AV, 你要看看 Massage Rooms 的AV, 感覺和拍出來都不一樣, 當你全身的神經都是綁綁緊時, 不要說是水, 吹一口氣去豆豆, 你都會呻吟一下.

如要, PM我,

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-17 02:39 PM 發表 查看引用來源

我有㗎,雖然唔係日日,哈哈
咁佢應該好開心啦

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 02:43 PM 發表 查看引用來源

當然沒有AV 那叫的那麼厲害, 這是日本AV, 你要看看 Massage Rooms 的AV, 感覺和拍出來都不一樣, 當你全身的神經都是綁綁緊時, 不要說是水, 吹一口氣去豆豆, 你都會呻吟一下.

如要, PM我,
如要,pm我
呢句笑左,又好有淘寶feel

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-17 02:32 PM 發表 查看引用來源

含冰食撻加全身游走,係含熱野時成日流汁:smile_o01:
Ching 你都玩這樣野???

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-17 02:22 PM 發表 查看引用來源

我覺得咁樣好sweet呀,我嗰個連goodbye/goodnight kiss都無
咁我地慣左要kiss既
佢唔鍾意拖手但鍾意kiss,不過只限鍚咀,同時又唔鍾意French kiss的
佢係街唔會時時拖手但會無啦啦鍚落黎:smile_41:
好奇怪

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 14:43 發表 查看引用來源

如要, PM我,
Massage room真係學到野:smile_o12:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-17 02:46 PM 發表 查看引用來源

如要,pm我
呢句笑左,又好有淘寶feel
沒法, 文法上的用語, 不習慣打中文口語化, 改不了的文化. 有點像大陸吧?? 要是打簡體你們定會說我是國內人.
哈哈哈..

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 14:46 發表 查看引用來源

Ching 你都玩這樣野???
有時間同心情,唔會特別準備:smile_o01:
自己鐘意臨床發揮,見到咩用咩玩,來過突擊要佢又羞愧又舒服:smile_o01:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 02:58 PM 發表 查看引用來源

沒法, 文法上的用語, 不習慣打中文口語化, 改不了的文化. 有點像大陸吧?? 要是打簡體你們定會說我是國內人.
哈哈哈..
其實師兄行文都真係幾唔地道:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆