上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  36.9k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-17 01:39 PM 發表 查看引用來源

沙律。。。仲要走醬。。。我真係唔得@@
試下,其實好食,晴師妹放心,唔係太凍,如果怕凍可以食熟蛋既。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-17 01:28 PM 發表 查看引用來源

D冰會唔會。。。凍親粒豆豆?
不是用粒冰直接, 接觸豆豆, 是用冰的水, 由PATPAT上面順著慢慢流下, 先經菊花, 想想冰水流經菊花的感覺, 人人都會發抖, 流完經菊花, 水已沒有剛剛的冰凍, 再慢慢流入鮑魚..那有點凍的人, 流經鮑魚, 你沖擊感會是怎樣, 這是好自然的呻吟出來, 而且PATPAT更會向左右擺動!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-17 01:31 PM 發表 查看引用來源
中午可以食沙律走醬。
都好正,夠凍
咁健康?夠飽咩?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-17 01:35 PM 發表 查看引用來源

無喎,哈哈
基本上呢句係個package黎既
goodbye/good night kiss會包埋:smile_40:
佢無講果日就係一定嗌左交
我覺得咁樣好sweet呀,我嗰個連goodbye/goodnight kiss都無

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 02:04 PM 發表 查看引用來源

不是用粒冰直接, 接觸豆豆, 是用冰的水, 由PATPAT上面順著慢慢流下, 先經菊花, 想想冰水流經菊花的感覺, 人人都會發抖, 流完經菊花, 水已沒有剛剛的冰凍, 再慢慢流入鮑魚..那有點凍的人, 流經鮑魚, 你沖擊感會是怎 ...
我見d AV女俾人按摩時,d油流落下面時就會舒服到叫晒咁,但我想像唔到真係會咁舒服既咩?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-17 02:22 PM 發表 查看引用來源

我覺得咁樣好sweet呀,我嗰個連goodbye/goodnight kiss都無
咁sa姐主動kiss佢嘛~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-17 13:31 發表 查看引用來源
中午可以食沙律走醬。
都好正,夠凍
沙律(女)依個又係正:smile_o01:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-17 13:40 發表 查看引用來源

唔食凍野,肚仔唔舒服
食返暖野,飲下薑母茶

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 14:04 發表 查看引用來源

不是用粒冰直接, 接觸豆豆, 是用冰的水, 由PATPAT上面順著慢慢流下, 先經菊花, 想想冰水流經菊花的感覺, 人人都會發抖, 流完經菊花, 水已沒有剛剛的冰凍, 再慢慢流入鮑魚..那有點凍的人, 流經鮑魚, 你沖擊感會是怎 ...
含冰食撻加全身游走,係含熱野時成日流汁:smile_o01:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-17 02:25 PM 發表 查看引用來源

咁sa姐主動kiss佢嘛~
我有㗎,雖然唔係日日,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆