上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  36.9k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-17 07:51 AM 發表 查看引用來源

請問咩叫女版冰火?
乜有分男版同女版嘅咩?
女冰火, 我曾寫過一下, 但只是上半part, 下半part, 還沒寫. 在這可以重post 嗎?

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 09:58 AM 發表 查看引用來源

女冰火, 我曾寫過一下, 但只是上半part, 下半part, 還沒寫. 在這可以重post 嗎?
當然可以分享啦師兄

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-17 01:19 AM 發表 查看引用來源

都可以既(某人話),係用暖水到麻煩,冰比較易
女既都有得冰火?..........一陣凍咖啡+熱奶茶,含住黎奶時自己飲到鴛鴦,流出黎入洞又溝埋鴛鴦,成間房咪好香,可唔可以買時叫埋菠蘿油同埋奶沾多烘底,講完都想~:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-16 10:42 PM 發表 查看引用來源

包按摩,開水浸腳,暖被,出氣任咬⋯⋯⋯等等
仲以為瞓瞓下眼前一黑,女既以跪坐既方式,坐係男既臉上面食"撻"添.

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 09:58 AM 發表 查看引用來源

真係要學野,師兄請快講,如果唔係我買左咖啡奶茶,蛋撻菠蘿油就奶野~

引用:

我有一次也和我以前的女友, 玩這.
我先把女友面向床瞓在床上, 我已先把一杯冰放在床頭, 我一手拿著冰, 由她的頸後用冰很慢慢很慢的, 一路在她的背上滑向PATPAT, 到PATPAT後, 我再拿冰含在口中, 用口唇和加上脷再在她的頸側耳后, 慢慢的打轉, 這是我的女友已開始慢慢的呻吟. 然後我用含著冰的咀和她深吻, 把冰送進她口中, 我拿起另一塊冰送入口中. 這一次, 我用另一方法, 便是把冰從她的頸脊骨的坑開始, 我把冰吐出來, 用脷一邊奶她的脊骨,一邊把冰用脷推去好的PATPAT. 這是我女友的身體已經不停的左右移動. PATPAT動的更行害. 我一手再拿2塊冰出來, 一送入口中, 另一用手拿著. 這次我咀裹的冰在她的PATPAT很輕輕的不停游來游去, 打著圈圈. 另一手拿著的冰在尾龍骨上不停的滴水, 順著尾龍骨一滴滴從肛門流起, 再順著肛門流向GAP GAP. 那時我女友的身體開始摟著, 雙手更大力的拿著枕頭. 每一滴下時, 她的身體便會抖一下. 你說究刺激不.. 還有下文呢... :smile_o05:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-17 07:51 AM 發表 查看引用來源

請問咩叫女版冰火?
乜有分男版同女版嘅咩?
女版冰水即係冰多d,男版冰火即係火多d,可能係咁解:smile_40:

引用:

請問咩叫女版冰火?
乜有分男版同女版嘅咩?
女版冰水即係冰多d,男版冰火即係火多d,可能係咁解:smile_40:

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-1-17 12:10 AM 發表 查看引用來源

簡單地愛,殊不簡單的做愛。😁😁😁
哈哈,咁係咪要鑽研些花式呢?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-17 12:38 AM 發表 查看引用來源

今晚自己一個人睏jar
昨晚有冇爆pm?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆