上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
929  228.2k

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-24 12:12 AM 發表 查看引用來源

呢度多人呀 咁問我害羞呢
乜小淫娃都會怕羞架咩

引用:
原帖由 ZZ_JoJo 於 2017-1-24 11:37 AM 發表 查看引用來源

而家�我就睇身材同反應多過樣啦.
自問冇身材...

引用:
原帖由 patrick.c 於 2017-1-24 06:34 PM 發表 查看引用來源

乜小淫娃都會怕羞架咩
好衰嫁 咁話人。緊係會怕啦... :(‘

A先生係一個好識調情嘅人
每次去都會令我舒服左先, 濕晒先

有一次飲咗酒佢帶咗返屋企,一入屋都係摸摸摸摷摷。果晚我飲咗酒特別敏感,佢一錫我耳仔成個人就軟晒係咁呻吟。我亦都特別主動去摸佢,除曬佢d衫,啜佢LinLin。佢亦都不斷咁樣錫錫我耳仔同埋條頸

之後慢慢放隻手指落去妹妹,隔住條底褲係咁掃我豆豆,搞到我好high係咁扭來扭去

A : babe 今晚你好敏感 條底褲好濕
B:好舒服好舒服,求你放隻手指入去

A先生就咁撥開條底褲就插咗隻手指入去

一時係咁掃豆豆一時又係咁出出入入,慢慢由一隻手指到兩隻手指,之後開始聽到好多水聲我更加興奮,癲咗係咁嗌 我要⋯想要⋯

最後我自己除咗條底褲,等佢FREE d咁捽同插⋯

啲水聲越嚟越勁,我就越嚟越興奮
叫得越來越大聲,最後佢越摷越快
我舒服到⋯⋯突然間就高潮到左
之後先知自己噴到成地水, 原來潮吹係咁…high到我淨係想俾人屌

a先生發現我唔知自己潮吹左
佢於是拉左我去塊全身鏡前面
佢係咁啜我linlin 隻手又係咁摷我

a係咁叫我望住塊鏡個淫樣
我覺得好怕羞,但又好鍾意⋯
咁樣令我更加興奮覺得自己好姣

俾佢搞多一陣
我望倒塊鏡裏面的自己個樣好淫,塊面紅晒

忍唔住係咁叫 比我比我
最後我睇住自己潮吹,噴到成地都係水
a先生鬧我點解點解今日咁淫咁多水,係咪好想俾又屌⋯⋯

呢次我第一次潮吹,仲要係連續咁黎…

依家打番出來,我都濕濕地。。。

原來喺呢度^^潮吹咗都唔知?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-1-25 12:19 AM 發表 查看引用來源
原來喺呢度^^潮吹咗都唔知?
唔知啊
淨係high…之後望倒成地水先知
仲俾佢笑我

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-25 12:14 AM 發表 查看引用來源
A先生係一個好識調情嘅人
每次去都會令我舒服左先, 濕晒先

有一次飲咗酒佢帶咗返屋企,一入屋都係摸摸摸摷摷。果晚我飲咗酒特別敏感,佢一錫我耳仔成個人就軟晒係咁呻吟。我亦都特別主動去摸佢,除曬佢d衫,啜佢 ...
識調情,係唔同啲

潮吹完再填滿個淫穴又係另一種既爽xd

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-25 00:22 發表 查看引用來源

唔知啊
仲俾佢笑我
真係好,可以玩得咁放

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-25 12:22 AM 發表 查看引用來源

唔知啊
仲俾佢笑我
好想見識下多水成點:p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆