上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  38.9k

小學FDS我已失聯了.
中學仲有,再黎就係出國時既死黨,家陣仲有聯絡.
有時見到佢地,真係可以好多回憶架.
如果只有男人堆,仲大把低能野講,HAHA..........

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-29 05:37 PM 發表 查看引用來源
我而加仲有keep住聯絡幾個,好friend添
我試過係fb搵都搵唔到,又唔見晒d電話🙈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 06:11 PM 發表 查看引用來源
小學FDS我已失聯了.
中學仲有,再黎就係出國時既死黨,家陣仲有聯絡.
有時見到佢地,真係可以好多回憶架.
如果只有男人堆,仲大把低能野講,HAHA..........
中學同大學同學都仲有聯絡,有d仲成日見,見親就有講唔完既話題,識於微時既朋友總係特別真。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-29 06:17 PM 發表 查看引用來源

中學同大學同學都仲有聯絡,有d仲成日見,見親就有講唔完既話題,識於微時既朋友總係特別真。
係,兒時無計算,大時亦唔計咁多.
朋友,其實唔使多,真就夠啦~

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-29 06:15 PM 發表 查看引用來源

我試過係fb搵都搵唔到,又唔見晒d電話🙈
我反而係一直都有聯絡方法但無時間見,幼,小,中,大都有

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-29 06:41 PM 發表 查看引用來源
我反而係一直都有聯絡方法但無時間見,幼,小,中,大都有
咁化好妝再去見佢地,HAHA..............

我果日被佢見,都心諗.........差不多廿年,都仲認到我?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 06:56 PM 發表 查看引用來源

我果日被佢見,都心諗.........差不多廿年,都仲認到我?
我通過以真身視人架,最多畫反堂眉架咀唇

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 06:56 PM 發表 查看引用來源

兩個原因

1. 人地廿年前已經留意你
2. 你廿年來都無乜變

係咪咁話

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-29 05:11 PM 發表 查看引用來源
因為都好friend,不過無時間聯絡
食左藥瞓左兩日好返好多啦
寶寶好好保重身子

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-29 05:34 PM 發表 查看引用來源

我最想搵番小學同學,全部都失聯了
sa姐呢幾日去左邊呀?我都好多同學仔無聯絡了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆