上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  38.9k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-29 02:51 PM 發表 查看引用來源

應該難啲,當然我都希望過年凍啲,咁就有新年氣氛。
過年可以凍,但唔好太凍了.太凍,其實好多野都唔方便架.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-29 03:58 PM 發表 查看引用來源

我好少唔記得人,除非只見過一次唔深刻既人,舊朋友多數認射,除非佢整左容啦,哈哈
果位女士我印象係一齊讀書既.可能我唔記得點識佢.但佢唔靚,所以我好肯定我同佢只係朋友.HAHA.....
其實之前都試過撞到好耐無見既熟人,其實大家會點做,會唔會真係熱情到,抄返個牌日後聯絡呢?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-29 04:02 PM 發表 查看引用來源

恐嚇他
詳細D方唔方便先~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 04:07 PM 發表 查看引用來源

果位女士我印象係一齊讀書既.可能我唔記得點識佢.但佢唔靚,所以我好肯定我同佢只係朋友.HAHA.....
其實之前都試過撞到好耐無見既熟人,其實大家會點做,會唔會真係熱情到,抄返個牌日後聯絡呢?
睇下之前交情如何啦,如都熟熟地既,都會留下contact既

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-29 04:24 PM 發表 查看引用來源

睇下之前交情如何啦,如都熟熟地既,都會留下contact既
HAHA.....其實我只會傾下計多.除非真係好想傾同日後聯絡.
如果唔係,我而家仲未搞得太清楚既係,好似一俾電話人,人地就會知晒我D fb,wechat,whatsapp咁........呢樣,我又唔太想.....
即我明明只係想俾電話no佢之嘛.............HAHA.係,我認我有少少out.........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 03:02 PM 發表 查看引用來源

咁勁,好記性.果位女士其實我唔係記得好清楚,HAHA......
病左而家??要小心喎,超凍既天氣呢.
因為都好friend,不過無時間聯絡
食左藥瞓左兩日好返好多啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-29 05:11 PM 發表 查看引用來源
因為都好friend,不過無時間聯絡
食左藥瞓左兩日好返好多啦
堅FDS就開心了.我有時都好想遇上已失聯既人呢.

黎緊仲會凍,要快D好返呢~小心小心.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 05:28 PM 發表 查看引用來源

我最想搵番小學同學,全部都失聯了

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 05:28 PM 發表 查看引用來源

Yeah,勁開心呀
我會繼續乖乖地架啦

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-29 05:34 PM 發表 查看引用來源

我最想搵番小學同學,全部都失聯了
我而加仲有keep住聯絡幾個,好friend添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆