上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  38.8k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-29 09:12 AM 發表 查看引用來源
今天天氣凍,大家包實點啦
晴晴保暖呀:smile_38:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-29 12:15 AM 發表 查看引用來源

咁慘,有無人呵返啊?
jj師妹,保暖呀:smile_38:

大家有無撞返好耐無見過既朋友呢???
尋日有個女人走埋黎,同我打招呼,問我係加拿大時係唔係讀xxx,我答係.
我第一時間回帶............係果短短廿秒,我真係完全醒唔起佢係邊個.但佢講出我,我加拿大朋友既名字.........
一個流利普通話的女性,講出我的過去,問候起我,真的完全反應唔黎......
我只知事後我用了好一後時間去回想她的由來.........過去的點滴呢.

大家有無出現過一d佢認得妳/你,但妳/你又忘記了的人呢?
原來感覺是很有趣的.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 12:23 PM 發表 查看引用來源
尋日有個女人走埋黎,同我打招呼,問我係加拿大時係唔係讀xxx,我答係.
我第一時間回帶............係果短短廿秒,我真係完全醒唔起佢係邊個.但佢講出我,我加拿大朋友既名字....... ...
我試gor,前度,特登企他前,

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 12:23 PM 發表 查看引用來源
我第一時間回帶............係果短短廿秒,我真係完全醒唔起佢係邊個.但佢講出我,我加拿大朋友既名字....... ...
前日先撞反個小學時期識嘅朋友,勁開心,跟著病左,超灰

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-29 09:53 AM 發表 查看引用來源

著左兩件褸,哈哈。

唔知會唔會凍到過年。
應該難啲,當然我都希望過年凍啲,咁就有新年氣氛。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-29 01:13 PM 發表 查看引用來源

我試gor,前度,特登企他前,
咁型,妳想嚇佢?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-29 01:15 PM 發表 查看引用來源
前日先撞反個小學時期識嘅朋友,勁開心,跟著病左,超灰
咁勁,好記性.果位女士其實我唔係記得好清楚,HAHA......
病左而家??要小心喎,超凍既天氣呢.

引用:
我好少唔記得人,除非只見過一次唔深刻既人,舊朋友多數認射,除非佢整左容啦,哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-29 03:01 PM 發表 查看引用來源

咁型,妳想嚇佢?
恐嚇他

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆