上一頁下一頁
發新話題

有幾多女仔有自慰既習慣???

收藏  |  訂閱
212  20.5k

引用:
原帖由 siuhokei 於 2013-11-8 02:19 AM 發表 查看引用來源

有啲研究咁啦
即係你女朋友都係無無聊聊先會自己黎? 咁睇黎真係同之前大學個調查有啲似
一係就好耐先會DIY一次, 一係就keep住會有
C姐咁夜呀?:smile_30:
佢自己話一無聊就想搞,我都唔知係咪真:smile_39:你大學個調查係叫咩名?等我學下野先:smile_13:

引用:
原帖由 siuhokei 於 2013-11-7 06:17 PM 發表 查看引用來源

好多人唔在意呢個term, 甚至唔敢講自己其實會
同埋呢~有時DIY又唔一定要高潮的, 呢點同男仔應該唔同
無錯。DIY唔一定係為左高潮果一下。有時係情緒上小小渲洩。

引用:
原帖由 kinson007 於 8-11-2013 03:19 發表 查看引用來源

C姐咁夜呀?:smile_30:
佢自己話一無聊就想搞,我都唔知係咪真:smile_39:你大學個調查係叫咩名?等我學下野先:smile_13:
都好睇佢個人無聊會做乜, 同埋係唔係將佢當成消磨時間囉
大學係廣州中山大學, 自慰研究所

引用:
原帖由 單媽30 於 8-11-2013 09:35 發表 查看引用來源

無錯。DIY唔一定係為左高潮果一下。有時係情緒上小小渲洩。
對於我黎講係減壓的良伴, 所以以前公開考試, 又或者宜家要趕project, 都會不期然黎得密啲

引用:
原帖由 siuhokei 於 2013-11-8 01:40 PM 發表 查看引用來源

對於我黎講係減壓的良伴, 所以以前公開考試, 又或者宜家要趕project, 都會不期然黎得密啲
我都會...

引用:
原帖由 siuhokei 於 2013-11-8 01:40 PM 發表 查看引用來源

我都係… …
一跑report就精盡人忙
反而對做愛無動力,送上門都唔想入 :p

咁大壓力
引用:
原帖由  於 2013-11-8 07:35 PM 發表 查看引用來源

我都係… …
一跑report就精盡人忙
反而對做愛無動力,送上門都唔想入 :p

EXCUSE ME~講到我都要運動下先 :smile_24::smile_24::smile_24:
引用:
原帖由 kelvin815 於 2013-10-24 02:42 AM 發表 查看引用來源
男既就話,成日打飛機有女朋友/老婆既,成日打都唔新聞
   咁女既會唔會有自慰既習慣呢?
有男朋友/老公既,仲會唔會有保留呢個習慣???

有,經常有,間中有,但好小冇,但有過衝動冇,冇興趣

有呀,我好大食,日日訓前都會用力夾被,呢種好少事。但三四日就一次幻想同男朋友做愛,除哂衫除哂褲,用手指插自己,濕得好緊要戈隻

有,經常

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆