上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  38.3k

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-25 05:12 PM 發表 查看引用來源
有happy hour我又來,公司請唔請人呀:smile_40:
no r
no r

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-25 05:26 PM 發表 查看引用來源

師兄,多野食唔等如好野食,果D係唔係好東西不如揀一揀先黎食好西.
當年讀書扮日本人時,小弟叫一日三次郎.而家,就黎改姓為三月,所以當然要留下力啦.
而且比賽就到,小弟加操,再有好野食都要戒口啦,唔.......過埋節 ...
俗語話有食唔食,罪大惡極喎,咁忍得口:smile_46:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-25 05:14 PM 發表 查看引用來源

Having with both, Vibe 3, is the best.
你也可以自用, 又可以2 個一起用, 用Bluetooth connect cellphone, 還可遠程 remote.
可以用在豆豆上, 另一邊for G spot. 先插入去, 他跟插入去一起振, 他插入時剛好把V ...
聽落好吸引,但係好似冇咁多空間放得落

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-25 05:29 PM 發表 查看引用來源

no r
no r
無啦,仲諗住有餐好食添:smile_24:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-25 04:32 PM 發表 查看引用來源

both
Try this one. It's amazing.
https://drive.google.com/file/d/ ... kM/view?usp=sharing

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 05:29 PM 發表 查看引用來源

咁淨係玩聰明球啦,點解會叫聰明球呀:smile_40:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 05:29 PM 發表 查看引用來源

冇空間, 所以要先放V3, 女性下面是有非常好的彈性和容納性. 先插V3, 男的跟著插, 這這.. 你便會感覺到你的男又粗又壯了
不是有話說, 女生不怕你有多粗, 最怕是長的話嗎?? :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-25 05:31 PM 發表 查看引用來源

Try this one. It's amazing.
https://drive.google.com/file/d/ ... kM/view?usp=sharing
this one I had,any other

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-25 05:36 PM 發表 查看引用來源

冇空間, 所以要先放V3, 女性下面是有非常好的彈性和容納性. 先插V3, 男的跟著插, 這這.. 你便會感覺到你的男又粗又壯了
不是有話說, 女生不怕你有多粗, 最怕是長的話嗎?? :smile_o01::smile_o01:
我應該唔會有咁大空間

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-25 05:33 PM 發表 查看引用來源
咁淨係玩聰明球啦,點解會叫聰明球呀:smile_40:
放唔入呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆