上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  38.2k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 02:32 PM 發表 查看引用來源

Hahahahaha笑死
我見佢比左錢
太搞笑.好鬼此地無銀添,HAHA......
即人地無提出無問,佢就自己爆勇左出黎.
咁佢都幾Q幾傻下喎.
但師妹妳應該係樂在其中.有個男人會自告奮勇咁要求,其實都幾得意,HAHA.....

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-25 02:46 PM 發表 查看引用來源

你都沒用過, 當然會不習慣的. 你想鍛鍊收陰肌.
從你說的形容的, 你已很殺食了. 再練成收音機, 你的男人一定食足你一月21鑊.:smile_o06::smile_o06:
我係諗住會鬆左,所以先買咋

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-25 02:35 PM 發表 查看引用來源

The same I bought for her. The pink is smaller and lighter. Lelo is the brand I like most:smile_o12::smile_o12::smile_o05:
U a so sweet

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 02:31 PM 發表 查看引用來源

琴得嘅我都唔食啦衰野
你岩,衰鬼。祝你快d可以食到佢,唔駛忍得咁辛苦xd

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-25 11:51 AM 發表 查看引用來源

見笑見笑!係小弟幸運。
呢個女人有本事令我連續3日奉獻7q俾佢。我覺得我已經被縱壞。
連續三日7q,實在太令人羨慕了~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-25 02:47 PM 發表 查看引用來源

咁佢都幾Q幾傻下喎.
但師妹妳應該係樂在其中.有個男人會自告奮勇咁要求,其實都幾得意,HAHA.....
我都笑左佢一陣
幾驚佢叫人攞個屏風呀

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-25 02:53 PM 發表 查看引用來源

你岩,衰鬼。祝你快d可以食到佢,唔駛忍得咁辛苦xd
過左年就可以響炮啦:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 02:52 PM 發表 查看引用來源

U a so sweet
你除了 Lelo Mini, 還有其他的嗎!
Lelo first time I bought the vibrator ring for me, then Lily for her, and Liv. Now we using Vibe 3:smile_o12::smile_o05:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-25 02:47 PM 發表 查看引用來源

咁佢都幾Q幾傻下喎.
你咪咁啦,sweet中既男女,眼裡只有對方ga jar。你識唔識sweet架....

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 02:56 PM 發表 查看引用來源

我都笑左佢一陣
幾驚佢叫人攞個屏風呀
咁不如上房食lunch啦
Hahahaha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆