上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  38.1k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 11:58 發表 查看引用來源

做前鋒係吸引多d
太主攻,搞到佢好懶⋯⋯:smile_o08:
守龍門放棄狀態

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 11:25 AM 發表 查看引用來源

私人坐你
Personal Assistance PA, 不是明星,歌星他們吧.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-25 11:51 AM 發表 查看引用來源

師妹,咁食野時,妳有無鬼馬地,係佢下半身,掏出佢既..............銀包埋單?
又有無玩下情趣,用妳吸引人的一對................手黎拖下佢呢?
琴日特登著boot,勁貼legging, 裡面著件半身see through睡衣加件緊身皮褸(好在仲著得落咋)
我地坐陰暗位,拉底拉鍊比佢望住食,我就扮冇野,佢有夾住我一隻腳比我feel下佢幾硬咁囉。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 11:25 AM 發表 查看引用來源

真係一半一半,我兩樣都有齊哂
那你真的幸福! :smile_o12:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-25 12:06 PM 發表 查看引用來源
hi寶寶:smile_o15:
Hi6度師兄

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-25 11:48 AM 發表 查看引用來源

因為怕太快到左xd
有很多女生, 真的頂唔順的! 到快來高潮會把我的手打開, 不給捽豆豆, 只給大力快快的插. :smile_o05:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 12:12 發表 查看引用來源

琴日特登著boot,勁貼legging, 裡面著件半身see through睡衣加件緊身皮褸(好在仲著得落咋)
我地坐陰暗位,拉底拉鍊比佢望住食,我就扮冇野,佢有夾住我一隻腳比我feel下佢幾硬咁囉。
點解我未遇過⋯⋯:smile_o08:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-25 12:11 PM 發表 查看引用來源

Personal Assistance PA, 不是明星,歌星他們吧.
唔係啦ahahahaha,連我搭u爸d司機都咁問笑左
打雜秘書仔咋

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-25 12:01 PM 發表 查看引用來源

睇到都冧豬
唔知我幾時先可以
最少都要30天! 有45更好! , 送你3個字 "忍忍忍" :smile_o13::smile_o08:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-25 12:07 PM 發表 查看引用來源

太主攻,搞到佢好懶⋯⋯:smile_o08:
守龍門放棄狀態
寵慣左,冇計

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆