上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.8k

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-24 07:49 AM 發表 查看引用來源

開始凍,小心保暖
大家都要

真係大風到癲

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-24 06:35 AM 發表 查看引用來源

終生學習呀
啱啦:smile_o15:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-24 06:35 AM 發表 查看引用來源

終生學習呀
啱啦:smile_o15:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-23 11:07 PM 發表 查看引用來源
新topic: 女上應該上下un定前後un?
師兄請答你渴望女人點un會舒服d。師姐請答你地會點服侍你地既男人。嘻嘻~~~多謝各位
其實女上,我感覺又唔係好大,因為女仔體力無男性咁好,往往女上其實係俾男性回氣.(我認為)當然,女上又有一片好風光,如果女方身材好,那份體態美係無得頂的,身材的典線,乳房的跳動,都會令男人著迷.
我喜歡一開始是閉上眼去享受的,因為我可以全程感受官能帶俾我既刺激,還有是女上前後好,還是上下郁動,她體內的反應,聲線的叫動,可以令我知道,女上的哪一點,係佢WEAK POINT.
女上通常接下來的兩個動作,就是攰極而扒在男方身上回氣,另一就是男方鼓勁地反擊.兩樣我都喜歡,因為我喜歡女上時,我肆意地搓揉對方的屁股,胸部或腰間,就看當時哪點吸引我.
女上時如果女方是前後蠕動,我會忍不住伸出舌頭去輕嚐乳尖,感受乳香,繼而吸啜,這份貪婪,是無機心的,就是看誰激發誰的多.而我,我估我是野性加獸性的.如果女方是面對面的女上,我會坐起反擊,獸性的回禮,她要走,我會一抱入懷,她要叫,只會更令我大口大口的吸她入心坎,通常會變為男上繼續,又或將女既成個抱起.
而如果女上背坐,我睇片,可以變左狗仔式,呢下又係正喎.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-24 11:10 AM 發表 查看引用來源

其實女上,我感覺又唔係好大,因為女仔體力無男性咁好,往往女上其實係俾男性回氣.(我認為)當然,女上又有一片好風光,如果女方身材好,那份體態美係無得頂的,身材的典線,乳房的跳動,都會令男人著迷.
我喜歡一開始是閉 ...
睇完師兄既留言真係令我。。。即刻想坐上去你度un

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-24 12:38 PM 發表 查看引用來源

坐係我度都得架:smile_40:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-24 12:38 PM 發表 查看引用來源

唔洗想啦,你快啲問吓dragon 師兄,幾時得閒啦,un....完要寫報告㗎吓

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-24 12:44 PM 發表 查看引用來源
你又巿,咁要等JJ師姐坐完dragon師兄先,然後就到你㗎啦。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-24 01:29 PM 發表 查看引用來源

唔洗想啦,你快啲問吓dragon 師兄,幾時得閒啦,un....完要寫報告㗎吓
好呀,又有新樓主

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-24 12:44 PM 發表 查看引用來源
唔好急。。。一個一個來。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆