上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.8k

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-23 05:07 PM 發表 查看引用來源

我喜歡是女生坐在我上面,不是一上一下的,而是一前一後的,用你的子宮慢慢的頂著磨著棍頭。我至愛是女生坐上面,再把雙唇打開,用雙唇包著硬棍子然後壓著他,慢慢的由旦旦一路向前壓磨著,直至頂到豆豆,再順著豆 ...
呢個姿勢及動作就試得多。男丶女各有享受。不同角度丶陰力丶快慢....再用手玩弄JJ/豆豆,多種感官刺激。很有趣,能聽到從男性角度詳細描述此玩法

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-23 11:08 PM 發表 查看引用來源

前後un,自己舒服d,同埋緊貼d,high d,又無咁快用晒d體力
無咁快用晒d力係重點,哈哈。keep住上下un真係好累,av果d un極唔累都唔知係咪假既

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-24 12:37 AM 發表 查看引用來源

無咁快用晒d力係重點,哈哈。keep住上下un真係好累,av果d un極唔累都唔知係咪假既
AV 不是假,不過是剪接的,上下un 一定會累,前後UN 一定省力。

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-23 11:13 PM 發表 查看引用來源

坐係到佢一路un一路啜下奶,佢攰到我向上鋤:smile_o01:
一係un緊轉face sit:smile_o11:
一路Face sit一路啜lin我都鍾意

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-24 12:32 AM 發表 查看引用來源

Hahaha
點會,我會一時放鬆一時夾緊,一時快一時慢,等佢慢慢嘆又可以玩波
有時佢會坐起身頂返我轉頭
寶寶你糸得概:smile_o12:,真識玩,更把握到男的喜好。不只頂返轉頭,我更會握住對手條腰不停拉前推後,增加速度和深度。:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-24 12:55 AM 發表 查看引用來源

一路Face sit一路啜lin我都鍾意
C妹, face sitting 怎啜lin, 啜豆豆才可以。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-24 12:01 AM 發表 查看引用來源

有力時候上下左右,咁我可以舔下搓下波波,到咁上下抱實就前後un加索吻…
我無力果陣會爬低啜佢lin lin下面繼續un,都幾正

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-24 12:59 AM 發表 查看引用來源

C妹, face sitting 怎啜lin, 啜豆豆才可以。
Face sit唔係面對面交叉腳嗎?我指係佢啜我lin lin,呢個時候我會吻佢額頭以作鼓勵

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-1-24 12:34 AM 發表 查看引用來源

呢個姿勢及動作就試得多。男丶女各有享受。不同角度丶陰力丶快慢....再用手玩弄JJ/豆豆,多種感官刺激。很有趣,能聽到從男性角度詳細描述此玩法
只是把感覺寫下來, 其實在拍拍過程中,我認為整個過程雙方都能盡情投入,大家享受過程中的浪漫sweet, 感受雙方動作中帶來的興奮快感,這比單單去追求高潮那一刻來的更圓美。

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-24 12:57 AM 發表 查看引用來源

寶寶你糸得概:smile_o12:,真識玩,更把握到男的喜好。不只頂返轉頭,我更會握住對手條腰不停拉前推後,增加速度和深度。:smile_o12::smile_o12:
想大家都滿足啫
齋瞓係度冇意思

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆