上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-23 05:04 PM 發表 查看引用來源

HAHA....係,好多人怕痛都會.其實都唔緊要既,最緊要母子/女平安,同埋之後好好調理,因為小朋友會吸取母體大量營養的.
其實兩樣我都好驚
流返出唻嗰陣我都已經痛到腳軟出哂冷汗啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-23 05:08 PM 發表 查看引用來源

其實兩樣我都好驚
所以生小朋友時媽媽的心理質素好重要,一生完血淋淋一圈錫你時更加不識形容

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-23 17:07 發表 查看引用來源

引體上升架,同埋木人樁.
呢兩樣野,我想買好耐........但會被人殺死........:smile_43::smile_43:
Fing春拳?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-23 05:07 PM 發表 查看引用來源

引體上升架,同埋木人樁.
呢兩樣野,我想買好耐........但會被人殺死........:smile_43::smile_43:
引體上升架唔錯

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-23 05:07 PM 發表 查看引用來源

我喜歡是女生坐在我上面,不是一上一下的,而是一前一後的,用你的子宮慢慢的頂著磨著棍頭。我至愛是女生坐上面,再把雙唇打開,用雙唇包著硬棍子然後壓著他,慢慢的由旦旦一路向前壓磨著,直至頂到豆豆,再順著豆 ...
其實我知自己呢個時候真係唔應該有性興奮,但你比遍咁嘅嘢我睇,真係幾㷫烚烚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-23 03:49 PM 發表 查看引用來源

感覺咪好似BB飲奶之嘛.......感覺係特別既,因為新鮮感10足,HAHA............
Give師姐應係問飲第2個人妻時候既感覺呀,哈哈,講笑講笑

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-23 03:52 PM 發表 查看引用來源

呢個位好易潮吹
我呢個位又未試過潮吹喎,我睇av就有

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-23 05:08 PM 發表 查看引用來源

其實兩樣我都好驚
其實唔使驚,開心,唔開心,都要面對.
痛係一定會.我記得我太太講過,要唔要試下生?如果男人識生仔,都幾得人驚.
我陪生,我都好敬佩呢份心情.

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-23 05:56 PM 發表 查看引用來源

我呢個位又未試過潮吹喎,我睇av就有
挨後d個人就得架啦

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-23 05:38 PM 發表 查看引用來源

Fing春拳?
師兄真知我心.:smile_o05::smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆