愛上…了嗎

收藏  |  訂閱
10  4.8k

愛上…了嗎

由一開始 ,同佢既話題係細佬既大細,佢 堅持18cm XD 信就有不信則無啦我覺得

而且我覺得兩個人既感覺良好先係重點
數字係一個話題,佢俾我覺得係好有需要但唔急在一時
(可能有人會覺得我易呃。。。你又知我唔係呃人果個?)

想紀錄一下最近… "同佢吵大鑊既一次"

我:星期一我未必得
佢:約左人咩(因為我星期一曾經講過留俾佢)(但對上一個星期佢屋企有飯局放左我飛機)

我:係呀 睇下小鮮肉係咪出黎未約實(真係唔係開餐。。。但佢始終誤會左)
佢:想換人咪講囉

我果下嬲佢管我所以無解釋什至火上加油
結果有幾分鐘。。。佢拉黑左我
(中間有d情侶反面。。。白癡野)
隔左兩日放工就出去搵佢博吊(經常俾佢話我當街佢正法我。。。)
上到房佢九1秘九1除哂 == 目光仲停留係我仲著大褸。。。。。身上

我:嘩 你好趕囉XD
佢(攬住我 錫我條頸):快D

清潔完身體上床有樣野佢一定要就俾佢望到我個樣
所以大多數就算奶西都好都要墊好隨時俾佢上番黎錫
咁就易硬d(辟好既野當事人開心就唔好理)

男上緊既時候個咀同對手都俾佢服務緊 但我好鍾意攬住佢黎夾順便安慰下濕濕既妹………

佢:攞套 墊好個patpat
我又唔會特突拖時間 因為夾好左我會聽話 嘻嘻
但入左陣佢細佬就攰(成朝番工未停過喎)

😒妹開哂水喉我r佢快d奶 佢有道好就係會去搵位令到我舒服
一時伸到盡…一時係妹既上方打圈 真係會想成個妹俾佢食哂

如是者佢又成面水…要回回氣…期間我有出下力水但我一離開搵佢細佬佢又鬼叫咁……😂:望唔到樣 唔硬呀……

最後 我正面坐上佢去佢個頭俾佢奶到爆…再訓番落佢要我雙手q實對腳 唔準控制佢個頭 就係咁打開左妹妹最容易攻打既角度 奶入個窿果時我feel又啪著個制……一下子都叫春咁 唔好停 熱死我啦……佢雙手托高我pat唔再打圈直接伸哂脷入去吊吊吊吊
……………………成件事我俾佢條脷玩謝左
硬唔硬可能係次要但每次佢都會諗點樣令我開心俾佢玩係唔想離開之一 完

各取所需

係咪即係沉左?!

我都試過對方沉我

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2018-2-11 09:56 AM 發表 查看引用來源
由一開始 ,同佢既話題係細佬既大細,佢 堅持18cm XD 信就有不信則無啦我覺得

(可能有人會覺得我易呃。。。你又知我唔 ...
點解你地唔一齊?

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2018-2-11 09:56 AM 發表 查看引用來源

(可能有人會覺得我易呃。。。你又知我唔 ...
咁妳星期二三四五有冇腳?約得嘛??😅

引用:
原帖由 askl222 於 2018-2-11 04:42 PM 發表 查看引用來源

咁妳星期二三四五有冇腳?約得嘛??😅
比較忙=]

雖然簡短但已足夠硬一下

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2018-2-12 10:21 AM 發表 查看引用來源
雖然簡短但已足夠硬一下
要成篇文咁打先出得街格啦現家 詳細會要用好多時間

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2018-2-12 10:44 AM 發表 查看引用來源

要成篇文咁打先出得街格啦現家 詳細會要用好多時間
加油阿淫妹😂
好想睇

前往最後回覆