上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  36.7k

人夫人妻日誌#22

相信今次係我最後一次做樓主。之後,我繼續忙我工作、生活、同專心去錫呢位女主角。

仲記得,Soso出現既時候,剛巧我又係做樓主。佢呀,當時都算矚目既。我跟得唔足,印象中呢個女仔因為識跳Pole Dance牽起過一陣小哄動。

12月某一個晚上,忽然諗起佢。好奇心發作,PM左。搲爆頭都諗唔到開場白。不如簡簡單單,直接問佢Wechat。

「Hi!你有無Wechat?」
「有呀,做咩?」
「有無興趣加多個朋友?我ID……」
「乜你覺得我好多朋友架咩?」

我仲係度諗緊點覆既時候, Wechat訊息響起︰「請確認朋友邀請」

就係咁,我地既故事開始。

無期望無失望,我用朋友既態度同佢傾。咩都講一餐。講下操又講下自己,間中又輕輕寸下對方咁。如是者,慢慢傾出感覺來。那段時間,開始習慣Soso在Wechat陪住我工作,而我也開始期待佢既訊息。另一方面,我也開始收她的福利照。佢話,只係同我分享修身既成果。我都係以呢個心態去欣賞,但對住佢既福利照,我仍然不禁讚嘆。南半球下既馬甲線人魚線,唔係講笑。

「喂喂!你想唔想知道我咩樣呀?」我收到佢呢個訊息即刻醒一醒!佢……係咪對我有好感?我……係咪要主動D?另外,也證明左我唔係外貌協會,傾左咁耐,傾到佢想主動俾樣我睇。我努力抑壓緊張同興奮,淡淡然回左一句「都好丫」。跟住就收到佢張相。之後發生過咩事講過D咩我都係唔太記得,因為開心同緊張己經令我頭昏腦漲。睇來我都開始鍾意呢個人。

第一次約會,我地係去睇戲。其實睇戲之前,大家都已經向對方表達左好感。所以對於第一次約會十分期待。我到佢屋企渣電單車載佢去圓坊。可能佢未坐慣電單車,路上佢在我後面一路攬得好緊,我希望佢可以以後都攬得咁緊。

由停車場行去戲院有段路。我地一路行一路傾計。始終初次見面大家都好守禮,唔知以為我地唔識只係行同一條路。傾到某一個位我見到佢有D眼濕濕。我心諗,死就死啦最多俾人刮一巴同埋浪費左兩張戲飛架啫……於是輕輕截停佢錫落佢雙唇。佢無反抗不特止更將雙唇向我迎過來,於是我地企埋一邊擁吻。又一輪頭昏腦漲。只覺得佢條腰好幼,同埋成身軟綿綿。

睇完戲,食埋宵夜,就送佢返屋企。送到屋企樓下,佢話佢星期五放假,中午一堂Pole Dance,夜晚考試。咁我地就約左星期五再見。

好唔容易先等到星期五。我在跳舞學校接Soso落堂,就去左開房。其實呢一Part我諗左好耐點寫,但始終寫唔出。只能夠話我十分滿足,同埋佢果塊泛紅既面頰同埋呻吟聲令我更落力。

兩個小時既溫馨完結,我同佢食埋晚飯就送佢去考試。

「考試加油!諗住我輕鬆過關。等你好消息。」 (2018-1-5 7:55PM #1312)
「就係諗住你,所以Routine跳錯晒。不過都Pass咗」 (2018-1-5 9:55PM #1325)
「Proud of you 」(2018-1-5 11:34PM #1335)

繼續吹水

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-16 01:22 發表 查看引用來源
相信今次係我最後一次做樓主。之後,我繼續忙我工作、生活、同專心去錫呢位女主角。

仲記得,Soso出現既時候,剛巧我又係做樓主。佢呀,當時都算矚目既。我跟得唔足,印象中呢個女仔因為識跳Pole Dance牽起過 ...
頭位!
冇左戲肉:smile_14:

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-16 01:22 AM 發表 查看引用來源

仲記得,Soso出現既時候,剛巧我又係做樓主。佢呀,當時都算矚目既。我跟得唔足,印象中呢個女仔因為識跳Pole Dance牽起過 ...
落力支持你,繼續

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-16 01:22 AM 發表 查看引用來源

最後一次?可惜,可惜。

好有興趣凌晨你們所講的topic,最衰俾人close左,可惜。。。。
今朝早左醒,望著他熟睡的樣,我kiss左他一下,then他微笑一下答:傻左!
係架,中間過程省略😁😁😁😁,最後埋係他手臂繼續睡

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-16 07:15 AM 發表 查看引用來源
好有興趣凌晨你們所講的topic,最衰俾人close左,可惜。。。。
今朝早左醒,望著他熟睡的樣,我kiss左他一下,then他微笑一下答:傻左!
係架,中間過程省略😁😁😁😁,最後埋係他手臂繼 ...
晴晴搵到男主角吖?

引用:

先報到,再慢慢睇文,各位早晨啊~

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-16 07:15 AM 發表 查看引用來源
係架,中間過程省略😁😁😁😁,最後埋係他手臂繼 ...

其實我問你....你心目中已經好清楚。
正是。世上沒有醜女人,只有懶女人,或者不懂發揮自己的美態。

本身係爽朗運動型,肯努力運動,散發出來的sunshine 已經夠感染身邊人。有線條美再加那種活力及正能量,都係正嘅一種,係健康美。

本身天生麗質,懂少許打扮。再努力保養及培養內在美,那種仙氣,仲唔正?

本身美人胚子,再經後天歲月的洗禮而成就的修養與智慧, 擁有高雅脫俗的氣質,正到好離地。

你提及嘅賢淑得黎有點野,就係懂得在適當時候散發女人味,重要係那種不經意地不做作喎!成熟具韻味,又係另一種正
見係晴師妹出到聲,係唔係呢個TOPIC先?

引用:

支持支持,可唔可以著墨多d呀

引用:

…成身軟綿綿…泛紅既面頰…

值得再三回味… 嘿嘿,有啲想潛入那個地方,然後筆錄…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆