上一頁下一頁
發新話題

[停止中] (080808 updated)

收藏  |  訂閱
698  237.2k

如沒提前推出
逮捕令3 ed 1/2(はんぶん)
是在 石川智晶 11月21日出CD才有吧
=================================
唉~很來很少看動畫(罪過..自己在那邊看老餅的動畫)
所以也很少聽到新OP ,ED了
不知是身同感受還是怎樣...
有時看到有些點擊率高..但回應率是那樣...真的有點灰心
是不好聽~還是下載後沒回應
不是不夠大眾化,而是太多 Read -Only 了吧
===============================
看到很多求歌者也沒有把歌名,歌曲資料 貼上來...
除了找歌時...要由頭從找歌名...或者沒想到可能同一首有多個不同版本....
最辛苦的就是遇上..一些還沒有完整版的歌曲...一出了/一看了/一聽了 便覺得應該有的人...
樓主真辛苦你囉
===============================
題外話那個 空間 真的速度超快 方才下一首 1.14MB/s...

求家庭教師殺手REBORN op3 完整版
”dive to world”
吾該`

引用:
原帖由 patrickli814 於 2007-11-18 02:50 AM 發表
求日本動畫逮捕令3(最新一輯)之ED
歌名好似係1/2.....好似係!!

thx~
11月21日才出碟

引用:
原帖由 乂希斯乂 於 2007-11-18 07:32 AM 發表
求Bleach ed 13

種をまく日々

thx~~~
已分享.

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=5184728&extra=page%3D1

引用:
原帖由 bayelmunich 於 2007-11-18 09:58 AM 發表

super thx你一直無私貢獻
呢首真係好聽呢,大家都dl黎聽吧,今天無記結局了,多多十卜1呀
我都幾鍾意依首, 聽果時覺得歌手既唱風有 d 似 Mr.Children =)

引用:
原帖由 JINGPLUS 於 2007-11-18 12:31 PM 發表
如沒提前推出
逮捕令3 ed 1/2(はんぶん;)
是在 石川智晶 11月21日出CD才有吧
=================================
唉~很來很少看動畫(罪過..自己在那邊看老餅的動畫)
所以也很少聽到 ...
hehe, 你係第一個並非為左求歌而留言既會員呢 =)

有時 CD-ROM 實在太多, 但我覺得比較難接受係 200點擊率先有 1回覆.
我唔清楚到底幾多人係有下載, 因為每個 forum 既會員成熟度唔同.
而且期望下載到既野都唔同, 我唔 sure 到底 uwants 既會員期望下載到邊 d 動漫音樂.
做過分享者既話, 通常都知道 0回覆真係會令人無乜動力再分享, 更何況係繼續定期更新.
所以, 我真係想知究竟我應該轉型定繼續落去 =(

至於未出碟歌曲問題, 我覺得係因為會員唔知道新既動畫 OPED 係唔會即時有完整版, 通常要過一個月或以上先出碟.

renren76 真係一個好正既空間, 除檔案上限得40MB外, 我覺得依個空間好值得推介使用 =)

btw, 多謝你既支持 :angel_smi

引用:
原帖由 SOS團員 於 2007-11-18 01:56 PM 發表
求家庭教師殺手REBORN op3 完整版
”dive to world”
吾該`
12月5日先出碟.

引用:
原帖由 ~小可~ 於 2007-11-18 05:29 PM 發表
偶想要shana第二季的op+ed...
同埋少年陰陽師的op+ed
【灼眼のシャナII(Second) (TV) OP】JOINT (川田まみ)
【灼眼のシャナII(Second) (TV) ED】triangle (川田まみ)
【少年陰陽師 (TV) ED】約束 (木氏沙織)
【少年陰陽師 (TV) OP】笑𡟺の昰 (引田香織)
【少年陰陽師 (TV) 最終回に放映ED】六等星 (甲斐田ゆき)

http://upload.renren76.com/download.php?fid=tjbgEwQv9qVGJeT

我要南家三姊妹 OP/ED
唔該晒~!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆