上一頁下一頁
發新話題

[停止中] (080808 updated)

收藏  |  訂閱
698  237.2k

我想要竹刀少女op同ed
5該哂~:023:

引用:
原帖由 ~TRUE~ 於 2007-11-13 06:31 PM 發表
我想要竹刀少女op同ed
5該哂~:023:
OPED 都係 11月28日 出碟.

BAMBOO BEAT

�橺メディアマキシシングル
型番VTCL-35010
𣊫敫日2007年11月28日
𡤢格(栛𣋠)1000

�橺�容

1 BAMBOO BEAT
2 STAR RISE

引用:
原帖由 浪子貓 於 2007-11-13 05:53 PM 發表

ED 未出碟.
如果有清唱版的話, 估計要出 OST 先會有.
哦.....唔該哂先......但係咩係 "OST"???
小弟唔係咁熟 d Japan 歌~~

大大 我想要魔法老師真人版 op .___.歌名: pink generation
唔知真人版你可唔可以幫到我呢._.” thx

引用:
原帖由 浪子貓 於 2007-11-12 11:24 PM 發表

老實講, Foxy 其實好弱架咋.
除非首歌真係好出名, 出名到差唔多個個都聽過, 你先會容易搵到. (e.g. 新世紀福音戰士 主題曲「槑酷な天使のテーゼ」)
我覺得你真係要收集歌既話, 可能要靠 share, winny.
你有下載程式嗎?
可唔可以比我呀?
同搵一首歌
係滴骰(嗎)妹黑色加馬軍團的ed1
無名呀,sor

引用:
原帖由 khenry2000 於 2007-11-13 07:24 PM 發表

哦.....唔該哂先......但係咩係 "OST"???
小弟唔係咁熟 d Japan 歌~~
OST = Original Sound Track (原聲帶)
一般 OST 都會收錄映畫內曾播放既背景音樂.

OST 並唔係日本映畫音樂專用既 term.
我地平時睇既電視劇同電影, 都會出 OST.

引用:
原帖由 七萬 於 2007-11-13 07:34 PM 發表
大大 我想要魔法老師真人版 op .___.歌名: pink generation
唔知真人版你可唔可以幫到我呢._.” thx
01. Pink Generation

http://upload.renren76.com/download.php?fid=lU5qCooiV0idJhh

引用:
原帖由 火神月 於 2007-11-13 07:40 PM 發表

你有下載程式嗎?
可唔可以比我呀?
同搵一首歌
係滴骰(嗎)妹黑色加馬軍團的ed1
無名呀,sor
安裝程式已刪, 你試下係「資源 - ANIME」搵下有無.

你求果首歌係出自邊部動畫?
「滴骰孖妹」系列有好幾部, 我上網搵唔到你提供既動畫名.
無歌名唔緊要, at least 你要提供到正確既動畫名.
屬於邊類? 特番? OVA? TV? 抑或係劇場版?

可能係特番
因為無記做時都無講明

引用:
原帖由 火神月 於 2007-11-13 08:59 PM 發表
可能係特番
因為無記做時都無講明
【Di Gi Charat お花見スペシャル (TS) ED】see you see you (真田アサミ & 恾城みゆき & 瑅上恭子)
【Di Gi Charat サマースペシャル2000 (TS) ED】パワフルサマー (真田アサミ & 恾城みゆき & 瑅上恭子)

http://upload.renren76.com/download.php?fid=1bHO73DtsWDMaVv

你睇下係唔係其中一首, 兩首無記都應該有播過.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆