上一頁下一頁
發新話題

同事變sp? (真心話#685+FINALLY 出文643,加圖655)

收藏  |  訂閱
736  148.2k

引用:
原帖由 Silker 於 2018-1-7 08:52 AM 發表 查看引用來源
咩咩很賞面,真的出透黑絲呢,抵讚~
師兄賞面支持咩咩,咩咩自然錫大家

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 咩洋洋 於 2018-1-6 04:25 PM 發表 查看引用來源
多謝大家支持,溫到好攰呀,送俾大家💓

睇睇下大家cm 又濕又痕救命😚😚
洗唔洗小弟幫妳止痕

咩咩好曳豬

如果可以見到你
BOOK間靚D既酒店都抵

引用:
原帖由 麻倉葉 於 2018-1-7 09:20 AM 發表 查看引用來源

洗唔洗小弟幫妳止痕
師兄要唔要出火?

引用:
原帖由 anthonychan 於 2018-1-7 09:44 AM 發表 查看引用來源
咩咩好曳豬
所以唔好俾外表呃左😂😂

引用:
原帖由 Wayne.Y 於 2018-1-7 09:46 AM 發表 查看引用來源
如果可以見到你
BOOK間靚D既酒店都抵
師兄太俾面啦♥♥

隔左甘耐,終於打完

多謝大家支持,你地cm 係咩咩既動力,中意大家做咩粉

為左令大家睇得開心,圖係文中😘

~~~~~~~~~~~~~~~
係30號夜晩,咩咩收到Don 既msg
D:我有答案啦!你聽晚得唔得閒?一齊食飯

呢日我著左白色貼身裙,長度真係岩岩過pat pat ,入面係白色前扣bra同白色lace 底,出面著左件皮褸加👢出去

Don 係我屋企附近接我,上車後,Don 車左我入東涌?(應該係,咩咩係嚴重路痴,係旺角都會迷路)
咩:唔係食飯嘛?我仲約左人去APM 倒數架
D: 係呀,入愉景灣
咩:咩話?????😱😱👿👿
D:之前book 左枱嘛
係冇辨法之下咩咩都只好去

咩咩第一次夜晚入愉景灣,去到之後發現好靚,個啲光影既裝飾好浪漫。Don 好乖甘係度幫咩咩影相,有個疑似工作人員好好甘問Don: 同女朋友一齊影番張呀📷
Don 對住咩咩笑左笑,咩咩😜:男朋友點呀?
Don 好gentleman隻手離開地攬住咩咩,反而咩咩成個“胸襲”落去Don 度,影左張相。
影完後,咩:俾錢呀
D:咩?
咩:啲ptgf 都有錢收啦,咩咩同你影埋相喎😝
Don 笑左,攬住咩咩錫左啖
D:陣間俾夠一億你好冇?
咩:唔制呀
打情罵俏左一輪,我地去左間西餐廳,話個view可以睇到迪士尼煙花 (係尾二個場)
咩:你早啲同我講梨呢啲甘好氣氛既餐廳,等我著低胸大露背嘛
D:同左你講你就唔會梨啦……
(咩咩唔乖,攞隻腳撩左Don 一下)
之後晚餐既時相信大家都唔太想知

食完飯,我地去左沙灘度行,越行越凍
Don 除左件外套俾咩咩,咩咩話唔洗,因為真係好凍,咩咩都唔想佢病
Don由後面攬住咩咩,話:甘樣會唔會好啲?
咩:唔
D:其實,你唔洗著咩低胸露背呀,你甘樣已經好靚。
咩:邊度靚喎,你指俾我睇
Don 傻更更甘指落個胸,咩咩一手拍落去,Don 隻手直接落係咩咩個胸度
咩:哦,你開始曳啦!(咩咩伸手meet佢 pat pat)
D:點及你曳呀(係咩咩耳仔邊講後,輕輕吹左啖氣)
咩咩馬上軟哂,但又要扮冇嘢:你又話俾答案我既?
D:寫俾你睇(Don 在沙灘上寫了YES,係咪係外國住過會特别浪漫?咩咩忍唔住大笑)
咩:你搞到好似應承人求婚甘架?(心入面暗爽)
Don 攬住咩咩:甘你係咪嫁先?
咩咩細細力拍左Don 下邊一下:玩呀?
Don 嘴左落梨,打左陣車輪,小Don 已硬哂,Don 手已係咩咩pat pat 度游走,咩:走啦!
D:去邊?
咩:APM 呀!見我偶像,你去唔去?

Don 明顯唔開心,但都同左咩咩搭的士
如果咩咩係Don ,我個心一定諗緊,叫得你出梨預左一齊倒數,况且我應承左你,你係咪應該俾啲表示?
但Don 依然好gentleman

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Don 攞番車,咩咩一上車就除左件褸,將佢同手袋放係後座,將個心口位拉低少少,令咩咩既身材更加可以突顯出梨,裙既長度只蓋到妹妹。
見Don 唔出聲,咩咩唔安份地將手放係佢大脾上面,用手指一步步甘行去大脾内側,再行褲糛位,細細力甘摸。
Don 開到去個紅綠燈🚦,咩咩錫左佢面仔一啖,撒嬌甘講:對唔住,唔好嬲啦!
Don 都係冇表示,好專心甘開車😤
咩咩只好係甘嗲佢,捉住佢左手用佢個手肘位摸咩咩個胸。

Don 將架車🚐停埋左。
咩咩解開安全帶伸左個頭過去,想錫佢,先發現原來,Don 個眼眶有啲濕。咩咩引唔住跨左過駕駛座,手摸住佢塊臉,錫左佢一啖💋,微笑:唔好諗其他嘢啦,我陪你啦!
咩咩攬住左佢條頸:有靚女陪,係咪唔俾面先,笑下啦?
Don 唉左啖氣
咩:2017過啦,迎接下啲新嘢啦!

咩咩開始咬Don 耳仔,係佢耳仔吹氣
[咩咩有舐耳仔引,師兄們中意嘛?]
Don 伸手去咩咩背脊想除bra 扣
咩:揾唔到,冇得摸架
Don蚊低左個領口到個bra 望左望:呢個咪上次個個 [#1]
咩:我仲以為你醉左冇記憶
D:真係好靚 (錫左啖落去)
咩:除到先俾錫
D:甘我錫~~~
Don 又錫左落咩咩個嘴到,咩咩好enjoy 同Don 錫,佢條脷好軟

咩咩已feel 到胯下有硬物,就伸手落去解開Don 條褲鍊,Don隻手都冇停,想除左咩咩條底,不過因為車入面太窄除唔到,選擇移開底底,露出妹妹,用手指攻陷妹妹。
咩咩叫左聲
D:點解你可以甘濕?
咩:因為咩咩想俾你搞
(咩咩第一次車震,其實都有啲驚)
Don 示意咩咩除左個bra
咩咩係佢面對慢慢除,一路睇住佢心心眼
突登係佢面對谷一谷個胸,因為咩咩坐左係Don 身上,所以個胸同Don 既距離係超近,Don 未等咩咩除好就錫左落事業線度。

Don 一路錫胸,咩咩一路用下面磨佢小小Don ,磨下面既時候個胸就係Don 面就磨。
有幾次有車係我地旁邊駛過,咩咩都本能都攬實Don 。
呢種又刺激但想要既情况下,咩咩:插我呀,咩咩想要你屌。

Don 交低左副駕座張凳,示意咩咩坐過去
我地各自除左自己條底。
Don 過左梨,放左咩隻腳上車頭冷氣上面個位(希望大家明講邊度)然後少少少少甘插入。
Don 真係好硬,插入後好滿足,咩咩開始呻吟(係密封既車箱度叫,係會大聲啲,好似有回音甘,連咩咩都覺得自己好淫),隻手係甘係Don pat pat 背脊抓。
同時Don 隻手係甘玩咩咩lin lin ,咩咩忍唔住就梨高潮。
Don 好似都feel 到,叫咩咩等埋佢
佢加快左抽插,「啪啪啪」既聲音,咩咩覺得好正,我地幾乎同時到達高潮。

Don 錫左咩咩一啖,好深情。咩咩差啲走心。真係好爽!
咩:你攞左人地第一次😣(點都要扮下無辜)
D:甘你中唔中意?
咩:普通啦(証明女人係口不對心)
D:甘你又叫到甘?
咩:甘你中唔中意聽?

咩咩扣番個bra ,坐番好
將條底放入佢褲袋度:新年快樂!

引用:
原帖由 咩洋洋 於 2018-1-7 11:17 AM 發表 查看引用來源
隔左甘耐,終於打完

多謝大家支持,你地cm 係咩咩既動力,中意大家做咩粉

為左令大家睇得開心,圖係文中😘

~~~~~~~~~~~~~~~
係30號夜晩,咩咩收到Don 既msg
D:我有答案 ...
咩咩真係好正,有機會要同咩咩試下野戰XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆