上一頁下一頁
發新話題

回憶中總有妳#1 #31 #36 #50 #63 #559

收藏  |  訂閱
629  23.2k

引用:
原帖由 香港狂野的樓主 於 2018-1-24 08:13 PM 發表 查看引用來源

那份甜真的到現在仍驅不散
夜夜回味😀

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-24 09:11 PM 發表 查看引用來源

夜夜回味😀
回味那份真同埋笑容, 想做就做, 想愛就愛, 好似拍戲咁

已代編輯一次!

但請留言番,
任何主題,必須符合版規之限定,
每個單元故事,一定要在同一樓層完成
斷斷續續,想起就寫D,興起又講D,
肯定已違犯第二條,
若再有犯,我會版務一致般先鎖帖,
浪費自己的時間精力也沒好說了!

引用:
原帖由 一等閑人 於 2018-1-24 10:08 PM 發表 查看引用來源
已代編輯一次!

但請留言番,
每個單元故事,一定要在同一樓層完成,
肯定已違犯第二條,
浪費自己的 ...
感謝你提示

引用:
原帖由 一等閑人 於 2018-1-24 10:08 PM 發表 查看引用來源
已代編輯一次!

但請留言番,
每個單元故事,一定要在同一樓層完成,
肯定已違犯第二條,
浪費自己的 ...
請問在同一版貼係未只可以有一個故仔, 比如說我同佢發生過好多不同故仔,咁又可以寫完一個又一個呢?

正,謝分享。文筆好

引用:
原帖由 香港狂野的樓主 於 2018-1-24 08:10 PM 發表 查看引用來源

可以分享嗎
唔好啦,一來懶,二來話說太長,一次過寫唔晒,會違規架。

引用:
原帖由 香港狂野的樓主 於 2018-1-24 10:21 PM 發表 查看引用來源

請問在同一版貼係未只可以有一個故仔, 比如說我同佢發生過好多不同故仔,咁又可以寫完一個又一個呢?
2.  內容發表必須要有完整性

不接受分上/下集、part1part2、章回式…等發表文章

若故事內容獨立,而又有相關人物,是可接受在原有主題內伸延發表

唯必須也符合以上的規定
     凡留言:「遲D再寫」、「……有更新」、「……有續集」…等,
     皆列為未完成之內容處理!
     違帖會先被鎖上,會員請運用"編輯鍵"功能,將未完成部分補充回或完成後,
     再pm或按檢舉鍵通知版主重開主題。

引用:
原帖由 thorchester 於 2018-1-24 10:49 PM 發表 查看引用來源
正,謝分享。文筆好
小弟不才難登大雅之堂

引用:
原帖由 愛吃咖哩魚蛋 於 2018-1-24 10:55 PM 發表 查看引用來源

唔好啦,一來懶,二來話說太長,一次過寫唔晒,會違規架。
咁希望有天你有感而發而可以同我分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆