上一頁下一頁
發新話題

同事變sp? (真心話#685+FINALLY 出文643,加圖655)

收藏  |  訂閱
736  148.2k

題外話::

話說咩咩今日著住粉紅+黑色連身短裙[微v]去同朋友慶祝生日

咩咩負責訂蛋糕,放工去左工廈度攞
咩咩唔識路,去到附近問人,有個姐姐指左咩咩去,入到去已經人影都冇,啲燈又好暗
咩咩開始驚,行入啲終於見到有兩部貨𘋢[係要打横開兩個鐵閘個啲]
係暗處見到有個50歲左右既管理員食緊飯,咩咩問佢係咪搭𘋢上樓
佢好熱情甘招呼我,仲幫咩咩控制

入到𘋢,管理員係甘望住咩咩,咩咩發現後不停甘換腳企,希望可以引下佢,開始有幻想😌,搞搞下咩咩有少少濕

出左𘋢,管理員仲係度望住咩咩背影,咩咩見佢望住,特登扮唔識路係佢面前行多兩次

唔知叔叔,會否俾咩咩引到?

好多人都好期待 !!

引用:
原帖由 Gab15 於 2018-1-5 11:07 PM 發表 查看引用來源

Haha~請問可唔可以出美腿相或t-back相呀?
Thx🙇🏻
咩咩pat pat 唔太靚
唔夠膽出t-back 相

引用:
原帖由 hank 於 2018-1-5 11:10 PM 發表 查看引用來源
好多人都好期待 !!
搞到咩咩壓力好大,希望唔會令大家希望變失望

引用:
原帖由 咩洋洋 於 2018-1-5 11:13 PM 發表 查看引用來源

咩咩pat pat 唔太靚
唔夠膽出t-back 相
唔駛怕,patpat唔靚可以去做gym重訓結挺patpat又圓又大!咁不如你出美腿相先啦!

咁謙 !!
您邊次令我哋失望過 !!

真係要講句唔好意思,
咩咩因為上年練習整親隻腳,已送哂啲高跟鞋俾人,所以請大家自行幻想一下

希望大家唔好失望

引用:
原帖由 咩洋洋 於 2018-1-5 11:31 PM 發表 查看引用來源
真係要講句唔好意思,
咩咩因為上年練習整親隻腳,已送哂啲高跟鞋俾人,所以請大家自行幻想一下

希望大家唔好失望
支持!
有肉地唔錯!抱住你大腿一定好好玩!
不過想睇你腳趾多D!

引用:
原帖由 咩洋洋 於 2018-1-5 11:31 PM 發表 查看引用來源
真係要講句唔好意思,

希望大家唔好失望
好似幾好推咁🍑

引用:
原帖由 Gab15 於 2018-1-5 11:33 PM 發表 查看引用來源

支持!
有肉地唔錯!抱住你大腿一定好好玩!
不過想睇你腳趾多D!
都話咩咩肥架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆