上一頁下一頁
發新話題

我慾求不滿?還是你自私?

收藏  |  訂閱
57  8.6k

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-2-1 02:36 PM 發表 查看引用來源
你幾大到? 要2次先飽?
我諗係因為第一次唔飽。所以先想要多次

我開始以為自己鬆無吸引力
同外人玩過一次先發現唔係我問題

但唔會唔會唔會再外人幫忙唔想出事先後悔

引用:
原帖由 w39r74 於 2018-2-1 01:43 PM 發表 查看引用來源
見到有位師姐出Post同我情況真的差不多。
自問外貌正常,身材中等。個西都好緊,幾好夾,師兄話的~(^_^)
我地一齊左差不多七年。
我只知道佢好愛我,好錫我。佢對我好好,照顧我所有野,除左Sex。
JJ好短,指公 ...
佢肯唔肯奶西
有冇用手指撩你?

引用:
原帖由 w39r74 於 2018-2-1 03:08 PM 發表 查看引用來源

講真手指公咁多真係冇計 前戲要好俾心機先得

引用:
原帖由 w39r74 於 2018-2-1 03:00 PM 發表 查看引用來源

我平均做一次大約90分鐘左右, 包括沖涼, 前奏, 同插插
當然, 我唔係性能力強
同你男人一樣, 如果不停插, 都係10-20分鐘左右

但我會插到咁上下感覺想出時, 就會停一停先,
最佳轉換時間係佢已經被插到高潮時, 或已經非常HIGH,
這時轉動作, 你好HIGH的感覺會持續, 更會感受不同程度的快感
有時會轉奶
有時會用指插
有時會轉慢插或者插住唔郁住, 啜佢波波
或者要佢幫我含下先

感覺敏度減低後就再快插過

引用:
原帖由 w39r74 於 2018-2-1 01:43 PM 發表 查看引用來源
自問外貌正常,身材中等。個西都好緊,幾好夾,師兄話的~(^_^)
我地一齊左差不多七年。
我只知道佢好愛我,好錫我。佢對我好好,照顧我所有野,除左Sex。
JJ好短,指公 ...
同女伴研究過, 只要係正常長粗會舒服過短粗

引用:
原帖由 w39r74 於 2018-2-1 03:00 PM 發表 查看引用來源

玩具應該幫到妳

係到傾下,發洩下,唔好谷住 😊

引用:
原帖由 w39r74 於 2018-2-1 03:08 PM 發表 查看引用來源

你即係偷食過?

引用:
我地一齊左差不多七年。
JJ好短,指公 ...
呻下好
都唔係你慾求不滿既,只係真係唔夾咁姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆