上一頁下一頁
發新話題

乖乖人妻變成墮落嘅女人。。。相#61,67,126

收藏  |  訂閱
211  79.4k

乖乖人妻變成墮落嘅女人。。。相#61,67,126

小女今年25歲 正常樣 正常身材
3年前同現任任老公結婚,老公係我嘅初戀。初初認識就開始有性行為,開頭大家都彬彬有禮。自從有一日,老公去左日本公幹突然問我想唔想玩下玩具。當時有啲好奇但又驚,見到老公興致勃勃,所以就話應承佢玩一次。

過左一日後,我去機場接老公。見到老公出黎,我已經忍唔住抱住老公係咁錫。佢係我耳仔邊問我:「你依個半個月有冇自己diy啊?有冇出去搵其他男人止渴啊?」我聽到佢咁講突然個心沉一沉。心諗點解老公會講埋啲咁嘅野。好啦,我當聽唔到,然後大家出返市區食野。食完野返到屋企,老公話今晚一定要砌到我變淫娃。佢竟然係日本買咗套兔女郎嘅衫比我。叫我換咗佢,我諗住入廁所換完先出黎比啲驚喜我老公。係廁所換完,照一照當時我都覺得自己幾淫,因為從來未試過著啲咁暴露嘅衫。等我搵下睇下搵唔搵到返張相比你地睇下!吊下你地引!

好啦,入正提啦。換完出到廳見到老公拎著兩樣野,一個震蛋,一個係假嘅丁丁!
當時我問老公點解要買條假嘅丁丁返黎?佢答我:「我想比你試下3p嘅感覺!」當時嘅我呆咗,問自己老公點解肯比第二條丁丁入我個妹妹到....呆左唔夠3-4秒,老公已經捉住我將個震蛋放咗入我妹妹到,放入黎個時佢已經將粒野教到最震。。。第一次有種痲痲痹痹嘅感覺,我好自然地夾緊個蛋蛋,係咁係到叫。叫老公快啲除褲入黎,但佢竟然叫我想要就先將假丁丁放入妹妹到先。要我一路比假插一路幫老公含,老公準備幫我準備好曬。幫個假丁丁戴左個薄荷condom,其實我自己都開始頂唔住 好想要。所以我一手係佢手中搶過黎,頂住係妹妹門口。開始放入去有啲痛,講到底同真人唔同。慢慢入咗去,我feel到妹妹入面好涼。開始幫老公含,含左幾分鐘,老公忍唔住要插我。其實我個時已經唔想將條假嘅抽返出黎,雖然佢冇真人嘅咁舒服,但真係好粗!我第一次feel到比自己老公粗嘅JJ。我好唔情願拎出黎,比老公入。可能係比假嘅jj整輕咗我妹妹,到老公入個時。我已經冇乜feel...亦都係依一次之後走上咗我成為墮落女人嘅第一步。。

身材唔錯,條事業線好深長

夠唔夠你個到長架?哈哈

引用:
原帖由 verawong96 於 2018-1-4 02:41 AM 發表 查看引用來源
好正!睇到硬左!

引用:
原帖由 verawong96 於 2018-1-4 02:40 AM 發表 查看引用來源
小女今年25歲 正常樣 正常身材
3年前同現任任老公結婚,老公係我嘅初戀。初初認識就開始有性行為,開頭大家都彬彬有禮。自從有一日,老公去左日本公幹突然問我想唔想玩下玩具。當時有啲好奇但又驚,見到老公興致勃勃 ...
咁樣有咩咁墮落呢

我條野長過你老公,係咪俾我入先?

你老公又去了工幹?

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-4 02:56 AM 發表 查看引用來源

咁樣有咩咁墮落呢
我都未講完 下次繼續啦 你咁心急架

引用:
原帖由 sneijderwang 於 2018-1-4 03:09 AM 發表 查看引用來源
我條野長過你老公,係咪俾我入先?
咁就要睇下係咪真架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆