上一頁下一頁
發新話題

與白袍人夫的小故事(P.40)

收藏  |  訂閱
606  78.1k

師姐你本身single?

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-24 10:53 AM 發表 查看引用來源

都好呀!睇下你故仔都冇咁悶,反正我個POST冇乜人嚟睇~唔介意我走過嚟呢度吹水嗎?
我好奇想問下你係咪中意食人夫多過單身男呀?貪食人夫夠好玩刺激,唔怕被佢老婆知道咩?
吾介意,得閒我都去你post吹下水。
不過呢排真係好忙,成日OT。

2樣都得,但我吾食細過自己嫁。我中意食過30歲果d單身男

引用:
原帖由 hc8760 於 2017-9-24 10:55 AM 發表 查看引用來源

等人夫醒左又準備執多你一劑haha
琴日執左我啦,睇下佢起身玩吾玩廚房play先:smile_30:

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-9-24 10:46 AM 發表 查看引用來源

Ok 你方便啦:smile_44:
PM ed,morning q未呀?

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2017-9-24 10:56 AM 發表 查看引用來源
師姐你本身single?
係呀:smile_44:

引用:
原帖由 henrym16 於 2017-9-24 10:59 AM 發表 查看引用來源

PM ed,morning q未呀?
吾搞佢住啦,佢呢排好忙,等佢訓多陣先

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-9-24 10:57 AM 發表 查看引用來源

THX~我會多D去你POST支持同吹水
唔緊要,知你工作忙,休息緊要啦~
哦...其實我都係30歲後果D單身男呀!HAHA~:smile_o05:

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-9-24 10:57 AM 發表 查看引用來源

THX~我會多D去你POST支持同吹水
唔緊要,知你工作忙,休息緊要啦~
哦...其實我都係30歲後果D單身男呀!HAHA~:smile_o05:

It seems so exciting pls quick update and let us know the remaining part !

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-9-24 10:59 AM 發表 查看引用來源

琴日執左我啦,睇下佢起身玩吾玩廚房play先:smile_30:
你咁正,等我捉你黎我屋企慢慢玩xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆