上一頁下一頁
發新話題

被私有化後既生活Updated(13/11)

收藏  |  訂閱
528  61.6k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-1-4 01:04 發表 查看引用來源

琴日先俾佢話完我夠淫唔夠蘯都唔知點解,叫佢解,又話唔識解
兩樣野無必然關係架wo
我有少少頭緒呢

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-4 09:07 AM 發表 查看引用來源
夠乾淨的確可以同佢去
全部都好乾淨,不過我諗你未必可以帶到佢去
因為要預早至少一個星期book,好似就算俾正價都無得walk in

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-4 09:10 AM 發表 查看引用來源
我有少少頭緒呢
有野你就講la
唔好吞吞吐吐

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-1-4 01:14 發表 查看引用來源

有野你就講la
唔好吞吞吐吐
頭緒姐,整理下...
會唔會係想你瘋狂少少?
唔好咁斯文?

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-4 09:18 AM 發表 查看引用來源
頭緒姐,整理下...
會唔會係想你瘋狂少少?
唔好咁斯文?
我諗呢個可能性唔大
因為我已經唔係以前你識既我
呢一年同佢一齊,都幾癲下

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-1-4 03:19 發表 查看引用來源

我諗呢個可能性唔大
因為我已經唔係以前你識既我
呢一年同佢一齊,都幾癲下
咁呢個要等你分享多啲先再研究到呢

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-4 11:57 AM 發表 查看引用來源
咁呢個要等你分享多啲先再研究到呢
好心你結左婚就修心養性la
唔好浪費時間係其他女人身上,對你老婆好D

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-1-4 02:04 PM 發表 查看引用來源

好心你結左婚就修心養性la
唔好浪費時間係其他女人身上,對你老婆好D
你突然咁正義咁正經既

係出門口之前分享多少少la
記得暑假個陣,我自己book定酒店,上房等佢。
明明話執埋少少手尾就過黎陪我,搞到我一早換定3(水手服既學生裝,上身係會透既白色+深藍邊,下身係深藍身,長度係岩岩好遮到patpat)。結果2個鐘先到,餓死我。
一開門佢就o左嘴,我就返左被窩度。
佢放低d野,就過黎錫我。錫到咁上下,我就同佢講要食宵夜。
事前我特登叫佢帶件外套俾我,因為我打算就咁加件外套就同佢出街。
一開頭佢唔俾,最後都係鬥唔過我,俾我著。
8月既香港真係勁熱,淨係行去m記都熱死。
我:好熱丫
佢:除左件外套囉
我:唔制
入到m記我搵個比較乾淨同埋無咁多人係附近既位坐,佢坐係我對面
佢好快就食完,成日都望向外面
我:外面有咩咁好睇丫?
佢:無丫
我:咁又唔望我,你同緊我食飯架
見佢望番過黎,我就拉開少少件外套,一邊食野,一邊玩波波,之後仲索性拉開裡面件3黎玩,直到坐係附近既男人望過黎我先收手整番好件3拉番埋拉鍊。
食完野就返酒店,一出m記佢就拉開哂外套既拉鍊。因為條街無人,所以我就咁,無拉番,直到去到酒店門口先拉一拉件外套遮住裡面件3,費事俾保安睇到。
一出lift,佢扯甩我條裙(因為係用魔術貼固定,所以用少少力就扯得開)
我執番起條裙,就直接開房門入房。
我:係都要扯甩人地條裙,咁樣都唔靚
佢:係wo~咁樣著番la
我:唔著丫
佢從後環抱我幫我著番,手多陣就俾我趕左去沖涼lu

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-4 02:13 PM 發表 查看引用來源
你突然咁正義咁正經既
我一向都係咁,絕對唔掂有老婆既人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆