上一頁下一頁
發新話題

被私有化後既生活Updated(13/11)

收藏  |  訂閱
528  61.6k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-12-5 10:15 AM 發表 查看引用來源
呢兩日已經好努力咁寫,不過我諗有排都未更新到
鬼叫我次次寫寫下都拎玩具玩,玩到攰就直接訓,一訓就大半日(晏晝點幾訓到第2朝6點,連自己都佩服自己點解可以訓咁多
咁樣寫到2046年都未寫完。。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-12-5 02:15 發表 查看引用來源
呢兩日已經好努力咁寫,不過我諗有排都未更新到
鬼叫我次次寫寫下都拎玩具玩,玩到攰就直接訓,一訓就大半日(晏晝點幾訓到第2朝6點,連自己都佩服自己點解可以訓咁多
好大食咁呢

恭喜搵到真爱

記得當日係我離開香港之前最後一次見佢,至於點解係個日化身做女僕服侍佢有好多既原因(原本唔係打算呢日玩), 距離上個故事中間發生左好多事,之後有機會再同大家講。
個日我同fd食完飯,就過左銅鑼灣拎房等佢(爆少少料俾大家聽,我同佢一般都係銅鑼灣,天后or北角,如果大家見到我,可以私底下問我係咪我黎,有ching遇過我,好彩當時無做d太過火既野姐)
一入到房就除3沖涼浸浴,之後先慢慢洗頭。係洗緊頭既時候,佢打黎。我沖一沖,抹乾手就聽電話。佢話到左,問我做緊咩?我話洗緊頭,等陣先開門俾佢。極速洗完頭,就包毛巾出去。用貓眼望門外,根本無人。打俾佢先知佢係樓下,上唔到黎。我唯有是但套條裙,披條毛巾落去接佢(去到lobby俾人眼望望,勁尷尬)
上到房佢肚痛去廁所,我就去左吹頭。趁佢係廁所個陣,我偷偷地換左套女僕裝。之後拎住條浴巾,等佢沖完涼,幫佢抹身。
~~~~~~~~~~~正文開始~~~~~~~~~~
佢好似大爺咁大字型咁訓左係床(唔知點形容,唔係100%supine,有用枕頭墊高,類似I係度睇電視咁),之後佢點我去拎搖控俾佢,身為稱職既女僕,當然即刻拎俾主人。之後佢話口乾要飲水,我都即刻拎俾佢飲。
我:主人~仲有冇吩咐要淫奴做?冇既~淫奴可唔可以上床服侍主人?
佢拍左幾下床,示意我上去
我行上去就問:主人~想淫奴點服侍你?
佢:按摩
咁我就幫佢好正經咁按左陣
我:主人仲有冇地方想按?
佢:小主人,你今日都未錫小主人
都未講完,我就俾佢按左落去含
我就乖乖地幫佢含到硬哂
我:主人~淫奴想要丫
佢:想要咩?
我:想要俾主人插插丫
佢: 插邊丫? 點插丫?
我:淫奴想俾小主人插落淫奴個淫穴度,插到最入
佢:而家夠濕咩?要濕到一下就插到最入,如果唔係要罰架wo
我:未夠,淫奴需要主人幫手
佢用手不斷咁了妹妹
佢:係咪咁丫?
我:嗯(繼續含
之用手後不斷係洞口打轉
我:主人~可唔可插隻手指入去丫?
佢慢慢咁插入去,好輕咁掃我最敏感既位,吊我癮
我: 主人~可唔可插多隻手指入去丫?
一樣係慢慢咁插入去,突然加快速度同力度,我根本無辦法繼續含,索性趴左係佢大脾度
唔洗一陣就濕到佢成隻手都係我d水,佢就抽番出黎,將d水抹落我patpat度
之後就女上男下,我un左陣就趴左係佢身上
佢:有俾你停咩?快d繼續
我起番身,un多陣又趴番落去
我超嗲咁細細聲係佢耳邊講:無力la
佢:咁快又無力?
我:嗯
之後就到佢用力,不斷抽插,我乖乖地趴係佢身上享受,攬住佢,係佢耳邊淫叫
過多陣佢就停左落黎休息
我就坐番起身,一手放係佢身上扶住支撐身體,一手捉住佢隻手放係自己心口度
佢:好靚丫~可唔可以影得佢
我點頭:嗯
之後就起身,俾佢去拎手機影相
我諗應該影左十幾張掛,總之我不斷擺pose俾佢影(M字腳,high kneeling,all four...)
之後佢一手捉住我2隻手,壓我落床
佢:係咪鍾意咁丫?
我:嗯~我拎d野俾你
我係個袋拎左卷白貼出黎,示範點撕就交左俾佢,第一張痴口,佢有d唔滿意,又撕番落黎,痴多張,變左X型。最後仲痴住對手。
之後我企左係窗台前面,佢一手扶住我,一手打我patpat,不斷從後抽插
佢:你覺得樓下d人望唔望到你咁淫?
我搖頭
佢:俾我咁插係咪好正?
我點頭
抽插左陣,佢發現我有d企唔穩,就轉姿勢,順便拎條毛巾朦住我對眼
我坐左係窗台度,享受佢抱著我不斷抽插,過左陣我feel到佢停左落黎,佢d精射哂入去,佢慢慢咁抽番出黎,仲叫我擘大對腳,俾佢望住d精流番出黎。
過左陣,佢撕左痴住口既白貼,佢用小主人hi左一下我塊面,雖然睇唔到,但都知佢想我啜番乾淨,所以我好乖咁啜番乾淨。
佢摸一摸我個頭:乖la
之後佢就幫我解番條毛巾同埋對手既白貼就返左上床訓低玩手機
我一起身,d精就流哂落大脾度,為免整污糟張床,我只好係床邊手多口多,等d精乾左,我就坐左上去
佢:邊個俾你坐上黎架?
我:主人~淫奴仲想要丫
佢:仲未夠咩?
我:未夠
之後佢就一個翻身將我放左落床,男上女下,佢隨手拎起床邊岩岩撕落黎無哂黐力既白貼放係我對眼度。但係佢大力抽插幾下,白貼好快就跌番落床上。
佢抱起我,凌空咁抽插左幾下,佢就抱著我坐左係窗台度休息。我攬實佢,同佢一齊望夜景,傾計。
傾到咁上下,佢就提議落街食宵夜同埋買零食俾我帶番去。
我:但係"炆"出黎,就未必插得番入去
佢:你仲未夠咩?
我:未丫
佢:咁大食架咩?
我:係架
佢:再唔落街,咩都無得你食丫
我:唔緊要~下面食飽重要d
佢:哦!咁係你無得帶零食返去,無得食個個係你
我:無所謂(大佬~凌晨3,4點去邊買零食丫?同埋零食可以自己買,當然係下面食飽重要d)
佢想抱起我,我死都攬實唔起身
佢:乖la~攰la
我:抱多陣先
靜靜地咁攬多陣,佢就拍一拍示意我起身,我心不甘情不願咁起番身,一起身就眼金金咁望沾滿淫水既小主人,但理性話我知要乖,唔可以任性。所以我拉住佢隻手,想拉佢起身。
我:沖個涼換件3陪你落去食宵夜,你想食咩?
佢:我諗住陪你食架咋,你想食咩?
我:我都係諗住陪你食咋
佢:咁沖涼訓覺囉
我:哦
之後就沖涼訓覺(完)
大家想睇番之前發生既故事定係想睇近期d既故事?想睇短篇定係長篇?
留言我得閑會覆番,最近沉迷睇小說同打機,同埋好多公事要處理,所以唔太得閑

update左呢,睇下先

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-12-15 12:26 AM 發表 查看引用來源
記得當日係我離開香港之前最後一次見佢,至於點解係個日化身做女僕服侍佢有好多既原因(原本唔係打算呢日玩), 距離上個故事中間發生左好多事,之後有機會再同大家講。
個日我同fd食完飯,就過左銅鑼灣拎房等佢(爆少 ...
初黎報到,say個hi
要係銅鑼灣食野買野沒難度
有24小時餐廳和惠康

引用:
原帖由 離火 於 2017-12-2 10:54 AM 發表 查看引用來源
AV女優去到台灣最鐘意既野?
你講咩丫?唔明

引用:
原帖由 kdtf 於 2017-12-3 12:35 PM 發表 查看引用來源
支持一下先!
好耐冇更新啦!快d更新下啦!

(十年先回覆個message,支持下都比人話灌水,無聊又無知!)
多謝支持
最近我會搵時間打文,終於睇完2本小說
聽日開始要游番水,俾人話我無運動d肉鬆哂

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-12-3 11:46 PM 發表 查看引用來源
呢2個月我都有去按摩,仲加埋熱敷,爽到,加埋每日都做啲伸展運動,真係舒緩咗腰背痛
我同同學keep住1個月至個半月就去試一間按摩店,暫時試左3間,除左第1間係伏之外,其餘2間都唔錯。每次2百港幣有找都幾爽。

引用:
原帖由 Kan0926 於 2017-12-5 11:39 AM 發表 查看引用來源
咁樣寫到2046年都未寫完。。
故事不斷發生,我仲有好多野未寫,應該無寫完既一日。我諗緊寫d咩好,好多故事我都覺得好精采。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆