上一頁下一頁
發新話題

初戀講起 update p.2,3 (日本大戰)

收藏  |  訂閱
44  14.5k

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2018-2-20 05:07 AM 發表 查看引用來源

38E 好大呀
想知你本身幾高幾重呀? 😝
163高左右 
有啲肥啦,唔講幾重😳

最近同男友去完日本返黎,去左12日做足12日。咁多年黎已經比男朋友教到好淫又多水。

第一日行完返酒店已經超攰,因為搭左零晨機冇咩點訓。

我沖完涼話想訓先,叫男友快啲沖涼。當訓左一陣,感覺到有人奶緊我妹妹,又涼浸浸咁,linlin又痕。 即刻醒一醒,原來係男朋友沖完涼出黎,仲已經除曬我啲衫。佢見我醒左仲落力啲整我。

佢奶完我下面,就錫我咀,又錫我耳仔同頸啲敏感位,我一早已經濕到成床水。之後佢奶我linlin,又大大力揸。我不自覺咁叫出黎,嗯~好舒服呀,我想你插我呀...

男朋友即刻插入黎,冇帶套。因為我有食開藥,佢不斷插,有時慢有時快。轉下女上同後入咁,喱兩個都插到我會腳軟,一路插男朋友一路講我下面好窄,搞咁多次都咁緊又熱,一路揸波一路插。最後我冇力個人軟曬,男朋友就叫我扒係床比佢奶下先,咁我照做啦。奶左陣又插落去,最後大大力咁插完中出左我。

男朋友最中意射完叫我打開隻腳睇住啲精流返出黎,佢話咁樣好淫我好正。

性方面寫得都順,男友有教你口爆嗎

引用:
原帖由 Matchabb520 於 2018-2-22 01:12 AM 發表 查看引用來源

163高左右 
有啲肥啦,唔講幾重😳
如果甘 你身材幾好wo~~
唔怪我你男友卜足你12日🤣

引用:
原帖由 Matchabb520 於 2018-2-20 04:47 AM 發表 查看引用來源
好快就同男朋友發生第一次~果日係情人節黎,我記得應該係學校放假定星期六,男朋友係長洲book左間房同我去過夜,又有另一pair情侶一齊去... 果日我都悉心打扮,因為第一次過夜又第一次對咁長時間。

我係著左連身裙,長 ...
而家仲一齊緊?38e 幾大喎。。

引用:
原帖由 Matchabb520 於 2018-2-22 01:24 AM 發表 查看引用來源
最近同男友去完日本返黎,去左12日做足12日。咁多年黎已經比男朋友教到好淫又多水。

第一日行完返酒店已經超攰,因為搭左零晨機冇咩點訓。

我沖完涼話想訓先,叫男友快啲沖涼。當訓左一陣,感覺到有人奶緊我妹 ...
有冇在温泉或者湯屋做呀? 可以分享下嗎?

引用:
原帖由 jasonhc 於 2018-2-22 01:26 PM 發表 查看引用來源

有冇在温泉或者湯屋做呀? 可以分享下嗎?
冇呀,因為係日本整親有傷口,費是去浸溫泉啦

引用:
原帖由 azpui 於 2018-2-22 08:26 AM 發表 查看引用來源

而家仲一齊緊?38e 幾大喎。。
仲一齊緊呀,其實唔算好大,因為我肥肥地

係日本間酒店有浴缸,雖然有啲細,但我地勉勉強強都可以一齊浸到。

第二晚返到酒店同男朋友一齊浸浴,去日本之前有個女仔fd比左支香水咁既野我,叫我沖完涼或者浸浴查啲係身又放啲落水到,聞落都幾香,咁果晚我放水果時都有倒小小落去。

一開始一齊浸都係面對面,傾下計,傾下行程,傾下八婆野玩下咁。慢慢男朋友起身錫落我到,一路錫一路揸波玩linlin,我又比佢錫住個咀,只可以嗯嗯嗯咁叫。 之後男友叫我起身比佢啜同摷下面,我唔想話不如沖乾淨先,佢話唔得而家就要,即刻比佢張我另轉面背住左佢,好快佢就錫我背脊好肉緊咁揸我波波。突然一下向上插落我到話佢好想要,咁唔插都插左啦,唔通唔比咩。未繼續抽插我,唔知做咩佢真係好肉緊咁插我,每下都好入,我只可以禁住個牆呀~呀~呀~咁叫

過左10幾分鐘左右終於射左係入面,我地兩個一齊抖大氣。一齊沖涼,沖完涼繼續搞,仲要打開左窗簾望向街。

引用:
原帖由 Matchabb520 於 2018-2-28 01:43 AM 發表 查看引用來源
係日本間酒店有浴缸,雖然有啲細,但我地勉勉強強都可以一齊浸到。

第二晚返到酒店同男朋友一齊浸浴,去日本之前有個女仔fd比左支香水咁既野我,叫我沖完涼或者浸浴查啲係身又放啲落水到,聞落都幾香,咁果晚我放 ...
好正..令我諗返同初戀親密果時感覺... 果時白痴仔太愛佢咩都有做但無插過佢,因為想結婚後先。 但最後因為佢同同事出軌所以分手... 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆