上一頁下一頁
發新話題

被私有化後既生活Updated(13/11)

收藏  |  訂閱
528  61.8k

引用:
原帖由 MrHard 於 2017-8-7 12:07 PM 發表 查看引用來源
呢度有好多師兄願意幫你止痕
唔洗
今晚有人要交功課

樓主終於返黎 交功課永遠都唔夠出面好食

引用:
原帖由 Poolmoon 於 2017-8-7 05:59 PM 發表 查看引用來源
樓主終於返黎 交功課永遠都唔夠出面好食
唔會丫

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-4-21 08:06 PM 發表 查看引用來源

咪係
佢定力真係好到離譜
明明都硬到就快貼住個肚,都唔俾我,仲可以訓得著
我咁大個女,都未試過,坐上去俾人抱番落黎拒絕我(最多都係轉位男上女下咁狂屌我
男人夠定力好丫,冇咁擔心佢出去搞搞震。咁有定力嘅男人係少,但又唔係冇嘅,我自問定力都唔錯。有次同女朋友搞,佢心急到頂唔順捉住我JJ對正佢妹妹要我打真軍,我都堅持要搵翻個dom出嚟;又有一次玩角色扮演玩強姦(女朋友話要玩嘅),佢突然震晒咁話好驚頂唔順,我硬晒都話唔緊要,停手呵翻佢然後攬住佢訓。

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-8 07:12 PM 發表 查看引用來源

男人夠定力好丫,冇咁擔心佢出去搞搞震。咁有定力�男人係少,但又唔係冇�,我自問定力都唔錯。有次同女朋友搞,佢心急到頂唔順捉住我JJ對正佢妹妹要我打真軍,我都堅持要搵翻個dom出嚟;又有一次玩角色扮 ...
講真我驚我做錯事,多過佢做錯事囉
佢好定力到,我有時會懷疑係咪我唔夠吸引力

睇下聽日更唔更新到
大家想睇我一返黎既故事,定星期一既故事先?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-8-10 10:19 PM 發表 查看引用來源

講真我驚我做錯事,多過佢做錯事囉
佢好定力到,我有時會懷疑係咪我唔夠吸引力
絕對唔係你唔夠吸引力,有一type男人係好理性穩重、平日EQ好高習慣晒控制自己情緒、唔中意比情緒影響判斷力,而據我經驗呢type男人通常都有唔少人生經歷先train到咁,佢哋真係比你引到扯行晒都忍得住㗎。

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-10 10:52 PM 發表 查看引用來源

絕對唔係你唔夠吸引力,有一type男人係好理性穩重、平日EQ好高習慣晒控制自己情緒、唔中意比情緒影響判斷力,而據我經驗呢type男人通常都有唔少人生經歷先train到咁,佢哋真係比你引到扯行晒都忍得住‰ ...
理性穩重、EQ好高,平日或者係但對住我就一定唔係
係我面前細路仔都爆

你仲有幾耐讀完書呀?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-8-10 11:55 PM 發表 查看引用來源

理性穩重、EQ好高,平日或者係但對住我就一定唔係
係我面前細路仔都爆
佢好中意你先至會露出細路仔本性

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆