上一頁下一頁
發新話題

成為一隻“母狗”的性歷 (update)

收藏  |  訂閱
528  86.4k

引用:
原帖由 phowong 於 2018-1-28 01:24 PM 發表 查看引用來源

如果係屋村c9梗係無野睇 但你又大波樣靚,同人講你得28尾都有人信
你又知我樣靚?哈哈

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-1-28 01:23 PM 發表 查看引用來源

I will try to find you in tv
我都唔會上電視

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-28 01:30 PM 發表 查看引用來源

你又知我樣靚?哈哈
睇你icon覺得你係靚女咋,同埋你應該係表面惡,乜都要under control, 內就其實鐘意比人控制

引用:
原帖由 phowong 於 2018-1-28 01:33 PM 發表 查看引用來源

睇你icon覺得你係靚女咋,同埋你應該係表面惡,乜都要under control, 內就其實鐘意比人控制
我唔係好惡啫、我對我D仔仔囡囡好咖,係公司我都好照顧佢哋
咁我外表cool cool 地係真的

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-28 01:40 PM 發表 查看引用來源

我唔係好惡啫、我對我D仔仔囡囡好咖,係公司我都好照顧佢哋
咁我外表cool cool 地係真的
咁你既仔囡都應該幾鍾意但又幾驚你

不過女人有住一副cool樣可以少好多蜜蜂痴住

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-28 01:55 AM 發表 查看引用來源
今日真係好攰呀~
以家先得閒DD

其實大家有唔洗估我係唔係日日都做,玩得勁的好似今日咁,其實我都要抖抖一排嘅~

今日其實係被人綁住係廁所度.......
我今朝早去咗我SP家,我就坐佢車去目的地, ...
考刺激 睇文都未必接受到

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-28 12:52 PM 發表 查看引用來源

唔緊要
大姐有大量!
不過好奇想知你咁樣玩多p玩咗幾多年呀?

樓主真利害,睇你出文簡單得嚟又有現場感...... 

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-28 10:50 AM 發表 查看引用來源

我每次玩都係我最想要個幾日,一定濕的
有時係M前 or 排卵期果幾特别想要 我都要教育我果位好多次 果時最好味記得call 我食好野

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-28 01:18 PM 發表 查看引用來源

自己亞媽有咩好睇?
如果亞媽又靚身材又好點會唔好睇 你係好睇嘅唔會因為你係我亞媽而唔睇喎xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆