上一頁下一頁
發新話題

被私有化後既生活Updated(13/11)

收藏  |  訂閱
528  61.9k

引用:
原帖由 焦急勇敢的Man 於 2017-6-11 09:26 AM 發表 查看引用來源
你都好年輕。重讀緊書
後生係睇下同邊個比姐,最緊要都係成左年,識為自己負責任

香港好似又打風,各位返屋企記得要小心d,無咩就唔好出街la

支持你

打完風,一切回覆忙碌

好靜...你比人私有化咗之後...

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-14 06:23 PM 發表 查看引用來源
打完風,一切回覆忙碌
應該係回復?
我呢邊無打風,但係就快忙到連食飯時間都無
不過淨係受氣都飽la

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-16 11:37 PM 發表 查看引用來源
好靜...你比人私有化咗之後...
咁我真係好忙,再加上我又唔出相,咪無咩人理我,想唔靜都難
過多2個星期應該會更新多d
最多我考完試就盡量抽時間更新少少

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-7 14:11 發表 查看引用來源

我睇下星期日,可唔可以出多一篇
可能大家都忙,最近好易會溝通出問題
問心有少少想放棄,但我今次真係認真,唔想因為少少野就放棄
希望快d到月底,見到面,應該就咩事都無
用心經營

引用:
原帖由 離火 於 2017-6-19 05:39 PM 發表 查看引用來源
用心經營
或者就係太用心,所以好多野都太上心
而家學習點去唔要求唔期望咁多

應承過大家考完試要更新,咁就更新d近期既野
話說考前一個星期,我男友突然失蹤左4日幾5日。原來佢入左醫院做小手術,但怕我擔心,所以無講。(事後緊係俾我鬧爆la,呢種行為其他ching請勿學習,否則未必會好似佢咁好彩,淨係俾人鬧就解決到)
佢:唔准鬧我丫
我:你做錯野,點解唔鬧得?
佢:我咁可憐,唔准鬧我丫
我:我擔心左你幾日就唔可憐?
佢:唔准鬧我,如果唔係返黎打你patpat
我:你做錯野,仲好意思咁講,係咪想我返黎同你算帳?
佢:等我呢幾日仲咁掛住你,好想你係我身邊照顧我
(下刪百字,進入正題)
我:我會笑,唔係笑你(佢幻想我係護士),係因為我之前手痕買左套護士裝(主體係白色,紅邊,除左個頭飾同d紅邊唔係seethrough,全套野都係seethrough
佢(扮小朋友):護士姐姐,護士姐姐~點解你唔著底褲既?
我:我著既係T-back
佢:護士姐姐~咁你可唔可以拉高d俾我睇?
我:唔得wo
佢:護士姐姐~我呢度腫左丫,你可唔可以幫我啜番d膿出黎?
我(扮傻):邊度丫?
佢:呢度?
我:呢度即係邊度姐?講清楚d
佢:下面丫
我:下面即係邊度姐?
佢:下面即係下面囉
我:我叫醫生幫你處理la
佢:越黎越腫la,護士姐姐你快d幫我啜番d膿出黎
我:呢d唔係我職責,我幫你叫醫生黎,割開放番d膿出黎,好快架
佢:咁都係唔洗la
佢:護士姐姐~咁你可唔可以幫我抹身丫?我幾日無沖過涼
我:污糟貓~自己去沖la
佢:我要護士姐姐幫我
我:你又唔係手腳殘廢或者行動不便,自己黎la
佢:唔理~我要護士姐姐幫我
我:喂~你隻污糟貓應該唔會真係幾日無沖涼?我仲有3個星期先返wo
佢:有咁耐咩?
我:呃你做咩?我又唔係考完即刻返
佢:咁我都係聽日自己沖la
(完)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆