上一頁下一頁
發新話題

被私有化後既生活Updated(13/11)

收藏  |  訂閱
528  61.9k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-7 02:28 AM 發表 查看引用來源
中意睇^^拍拖會講好正常
我睇下星期日,可唔可以出多一篇
可能大家都忙,最近好易會溝通出問題
問心有少少想放棄,但我今次真係認真,唔想因為少少野就放棄
希望快d到月底,見到面,應該就咩事都無

引用:
原帖由 nigel0701 於 2017-6-7 02:09 PM 發表 查看引用來源
可惜呀。。。😭
唔會可惜,我自己間唔中都會自己睇番
d pose真係好誘人,再加埋件3,我諗忍得住個個唔係男人

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-7 10:14 PM 發表 查看引用來源

唔會可惜,我自己間唔中都會自己睇番
d pose真係好誘人,再加埋件3,我諗忍得住個個唔係男人
你有得睇梗係唔可惜啦。。
我冇得睇嘛。。。😭😭

引用:
原帖由 nigel0701 於 2017-6-10 10:54 AM 發表 查看引用來源
你有得睇梗係唔可惜啦。。
我冇得睇嘛。。。😭😭
呵呵~但我男友都覺得有冇相都無所謂

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-10 07:36 PM 發表 查看引用來源

呵呵~但我男友都覺得有冇相都無所謂
佢唔稀罕,我好想睇WO....
仲想好好地收藏...

好唔開心
係我個同學口中,話有男同學話我放下身段,貼仔,我想要男人都唔係
原因係我平時唔戴bra,同埋話有次睇到我著到好短,唔著褲
我直接話我唔戴bra,係我個人喜好,又唔係透,洗唔洗成日講
仲有佢地所講既無著褲,一定唔係事實
係個件上身衫太長,所以睇唔到我d短褲姐(或者佢地覺得沙灘褲or全黑短褲係底褲,咁我錯囉

引用:
原帖由 nigel0701 於 2017-6-10 07:46 PM 發表 查看引用來源
佢唔稀罕,我好想睇WO....
仲想好好地收藏...
無wo
同佢一齊之後就乖左好多,無再俾相其他人

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-10 22:31 發表 查看引用來源
好唔開心
係我個同學口中,話有男同學話我放下身段,貼仔,我想要男人都唔係
原因係我平時唔戴bra,同埋話有次睇到我著到好短,唔著褲
我直接話我唔戴bra,係我個人喜好,又唔係透,洗唔洗成日講
仲有佢地所講既 ...
邊理得人咁多,就算突點又如何?隔離版真空post都講咗好多年啦!戴唔戴bra關佢x事,貼仔仲好笑,你問吓佢,你貼個邊條仔囉,呢啲事唔值得唔開心啦!

你都好年輕。重讀緊書

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-11 02:19 AM 發表 查看引用來源
邊理得人咁多,就算突點又如何?隔離版真空post都講咗好多年啦!戴唔戴bra關佢x事,貼仔仲好笑,你問吓佢,你貼個邊條仔囉,呢啲事唔值得唔開心啦!
班友淨係敢係我背後講,佢地敢係我面前講,我一定屌柒佢地
我唔開心係因為我無做過既,但俾佢地咁講
唯有安慰自己,因為佢地有得睇無得食先咁講野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆