上一頁下一頁
發新話題

被私有化後既生活Updated(13/11)

收藏  |  訂閱
528  61.9k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-1 08:15 PM 發表 查看引用來源

黑色seethrough,淺藍邊,露背
下身條裙由上望落去就岩岩到patpat,由下望上去,就咩都睇哂
再扣住條紫色吊帶網襪(因為佢鍾意襪帶同紫色
好耐冇見喇yee妹妹,唔怪得唔覆pm啦
見到你咁幸福都戥你高興
不過我都好想睇相囉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-1 08:15 PM 發表 查看引用來源

黑色seethrough,淺藍邊,露背
下身條裙由上望落去就岩岩到patpat,由下望上去,就咩都睇哂
再扣住條紫色吊帶網襪(因為佢鍾意襪帶同紫色
真心想要福利相呀。。。

相就一定無,我應承過佢,唔會有第三者睇到d相,連佢都係開cam個陣俾佢睇
不過返左香港之後,佢會唔會sd俾自己就唔知la

最近真係好忙,難得放假就更新少少野
話說前幾日傾電話就講起月底就返香港,我其實預左佢要返工,所以我話不如我返到香港,自己返屋企放低野再去搵佢,等佢收工
我:不過我會著短裙過黎
佢:唔得咁架wo,我會想除左你條褲插你
我:都話著裙,點會有褲
佢:底褲丫
我:無打算著wo
佢:咁仲好,唔洗除,方便我插你
我:咁到時洗唔洗特登走光俾你睇?
佢:唔得咁曳
我:車~唔係咁你邊度做得快手
佢:你咁曳,因住我不斷插你,插到你無得訓
我:聽住先
唔知呢d日常小故事大家鍾唔鍾意呢?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-4 09:49 PM 發表 查看引用來源
話說前幾日傾電話就講起月底就返香港,我其實預左佢要返工,所以我話不如我返到香港,自己返屋企放低野再去搵佢,等佢收工
佢:唔得咁架wo,我會想除 ...
又咸又sweet,真係開心

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2017-6-5 02:26 AM 發表 查看引用來源
又咸又sweet,真係開心
同佢一齊係開心架,不過好多時佢激心個陣,你地唔知姐
呢d又咸又sweet既小故事,反而比搞野更加多,畢竟就算我返到香港,見既機會都唔係多

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-4 21:49 發表 查看引用來源
佢:唔得咁架wo,我會想除 ...
中意睇^^拍拖會講好正常

謝分享

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-4 10:38 AM 發表 查看引用來源
相就一定無,我應承過佢,唔會有第三者睇到d相,連佢都係開cam個陣俾佢睇

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-6-4 10:38 AM 發表 查看引用來源
可惜呀。。。😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆