上一頁下一頁
發新話題

成為一隻“母狗”的性歷 (update)

收藏  |  訂閱
528  86.4k

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-28 01:55 AM 發表 查看引用來源
今日真係好攰呀~
以家先得閒DD

其實大家有唔洗估我係唔係日日都做,玩得勁的好似今日咁,其實我都要抖抖一排�~

今日其實係被人綁住係廁所度.......
我今朝早去咗我SP家,我就坐佢車去目的地, ...
正呀!支持多D分享!可惜我無份玩丫

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-28 01:55 AM 發表 查看引用來源
今日真係好攰呀~
以家先得閒DD

其實大家有唔洗估我係唔係日日都做,玩得勁的好似今日咁,其實我都要抖抖一排�~

睇到都辛苦呀 
一日戰幾田尸

刺激呢。 好好休息

係輪定三穴同插?

引用:
今日真係好攰呀~
以家先得閒DD

支持多p,但點綁係身體上?

引用:
今日真係好攰呀~
以家先得閒DD

其實大家有唔洗估我係唔係日日都做,玩得勁的好似今日咁,其實我都要抖抖一排嘅~

有真場景 有人物 有過程 我以前聴過精廁就是這樣用。以前加入的都冇用袋? 正啊好勁

有用袋 這三個先最正對嗎?  早上去以前有冇濕箸等人玩輪大米?

引用:
今日真係好攰呀~
以家先得閒DD

其實大家有唔洗估我係唔係日日都做,玩得勁的好似今日咁,其實我都要抖抖一排嘅~

Very amazing, u should be very 'full'.

引用:
今日真係好攰呀~
以家先得閒DD

講起Lin 夾以為木夾好勁 你重用鐵夾。 女人真係好特别 因為係搞野時有小小痛忍到 同時又會增加搞野個mood 有時真係唔知幾時真心頂唔著。 見你要係硬地到先比人吊 有d waste 因係張床到玩點都enjoy d 你這次SM玩法是否一定要去到這樣盡先OK?

後面個三個後加入 你會否重濕過以前 因冇安排過 你比他們真係好鬼淫 一早睇到你個post 又硬到七彩家下叫救命啊.  Welcome your post

睇到硬曬,支持母狗,支持淫妻,支持分享...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆