上一頁下一頁
發新話題

被私有化後既生活Updated(13/11)

收藏  |  訂閱
528  61.8k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-5-11 06:09 PM 發表 查看引用來源
同意,廋底大胸^^, 同埋唔介意你哂多d幸福
突然瘦咁多,有少少擔心,得閑去抽血檢下
哂幸福既相,呢度未必po得wo
之前有諗過影張我攬住佢既相(佢個頭係我對波中間),唔係好識形容,不過次次同佢都唔記得影相

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-5-11 20:04 發表 查看引用來源

突然瘦咁多,有少少擔心,得閑去抽血檢下
哂幸福既相,呢度未必po得wo
之前有諗過影張我攬住佢既相(佢個頭係我對波中間),唔係好識形容,不過次次同佢都唔記得影相
有得枕波波,你男友真性福,壓力大廋吧!咁後生應該冇大礙,唔使咁担心

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-5-11 09:11 PM 發表 查看引用來源
有得枕波波,你男友真性福,壓力大廋吧!咁後生應該冇大礙,唔使咁担心
但我今個學期已經無讀咁多科,輕鬆左好多,而且最近成日都唔舒服
岩岩同男友傾完,佢都覺我搵時間去check下好d
最好就係我疑心重,其實咩事都無la

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-5-11 19:56 發表 查看引用來源

咁我砌完之前都唔打文lu
打吓你啲放閃事蹟啦^^

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-5-11 21:57 發表 查看引用來源

但我今個學期已經無讀咁多科,輕鬆左好多,而且最近成日都唔舒服
岩岩同男友傾完,佢都覺我搵時間去check下好d
最好就係我疑心重,其實咩事都無la
為安心,做個body check都好

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-5-11 10:23 PM 發表 查看引用來源
打吓你啲放閃事蹟啦^^
你想要邊d閃先?
係好sweet個d定係sex個d先?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-5-11 10:24 PM 發表 查看引用來源
為安心,做個body check都好
岩岩check過價錢,個安心都好貴下

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-5-11 22:53 發表 查看引用來源

你想要邊d閃先?
梗係sex 同sweet都有就最好啦!冇圖唔緊要,最緊要你些牙得開心^^

引用:
原帖由 miyeebb 於 11/5/2017 20:00 發表 查看引用來源

我唔介意,不過都要我男友唔介意先得
被私有化後唔係我想點就點
佢知你有Post文架咩?

引用:
原帖由 miyeebb 於 11/5/2017 22:53 發表 查看引用來源

你想要邊d閃先?
都放!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆