上一頁下一頁
發新話題

乖乖人妻變成墮落嘅女人。。。相#61,67,126

收藏  |  訂閱
211  79.4k

引用:
原帖由 verawong96 於 2018-1-6 11:53 PM 發表 查看引用來源

試過3男,都試過4男2女
失蹤左2日喎

引用:
原帖由 phowong 於 2018-1-6 11:55 PM 發表 查看引用來源

失蹤左2日喎
咁唔系成日上架嘛

大家唔好再pm我問我要相啦...不如直接教我用咩post相唔會死圖啦...

[quote]原帖由 愛因 於 2018-1-5 01:56 PM 發表 查看引用來源

咁你想唔想比佢睇。。。

都想架,等佢睇住自己老婆比其他男人搞個時ge興奮樣。但偏偏又唔比老公入只系會比其他男人入

https://postimages.org/ 用呢個吧。。之後copy thumb forum個條link過黎就得

引用:
原帖由 phowong 於 2018-1-5 01:25 AM 發表 查看引用來源

全部都係你老公睇住你?
唔系,有次同個姐妹去泰國旅行。間酒店有泳池ge,同個姐妹已經講好各玩各,依個姐妹同我老公大家都識左幾耐,所以同佢夾定口供,廢事比大家老公知。講返個次去泰國旅行,我地到步去到酒店check in完大家都已經急不及待換上自己ge戰衣去泳池睇下食唔食到仔仔。結果我就1對2,佢就1對1。我個兩個,其中一個澳洲人一個應該系中東人,系咪覺得好奇怪點解會有中東人??詳情等我得閒少少再講啦。

引用:
原帖由 verawong96 於 2018-1-7 12:15 AM 發表 查看引用來源

唔系,有次同個姐妹去泰國旅行。間酒店有泳池ge,同個姐妹已經講好各玩各,依個姐妹同我老公大家都識左幾耐,所以同佢夾定口供,廢事比大家老公知。講返個次去泰國旅行,我地到步去到酒店check in完大家都已經急不及待換 ...
咁利害食洋腸,仲要1對2好野,排隊睇文!

泰國去過幾次啦?

support more detail on 3p story please. 

講下個戰況 有冇食到好野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆