上一頁下一頁
發新話題

成為一隻“母狗”的性歷 (update)

收藏  |  訂閱
528  86.2k

成為一隻“母狗”的性歷 (update)

*UPDATE 文 #41,105

CD ROM 都做了一排,看見各位都分享得咁鬼開心,我都想分享一下我的性的歷程~

我唔係咩嘅少女,亦唔係少婦,總言之我個仔都高中啦。(真實年齡就唔會講啦!)

其實我好後生的時候都已經發現我係淫底,我玩過好多好多......但總會有D性事我仍瀝瀝在目嘅...

女人要同人上床真係好容易,只要肯除咗條底UNDER就得~

第一次係到講故仔,就不如分向下我如何被開始調教成母狗啦~

事件都成好多年前啦, 我記得我同我前任老公每晚搞完之後我都要自己搞多次先可以滿足。

咁我當時的老公其實一直都知的,我生完之後大食過以前好多,咁佢有話過不如揾第二個男人黎滿足我,我當時真係以為佢係講笑的....

點知有一晚我哋慶祝我哋的紀念日,我哋個晚係book 咗酒店慶祝的,咁晚飯後我哋就上房啦,咁佢話好想玩D新野,就反手綁住我,亦幫我帶上眼罩,由頭到尾只能聽到我老公的聲音....

我開始feel到有人解開我衫,摸我,除我底褲乃我,我都好快進入狀態,同時我都好配合,我feel 到條J 在我面上,我當然好自然去含啦, 簡直就係用我條唎幫條 JJ 由頭洗乾淨,就連C眼都乃埋,個陣時我都無懷疑過我服示緊的人唔係我老公嚟嘅。

我被佢翻轉趴著,一條暖粒粒的JJ 入咗我體內,我仲聽到我我老公話;老婆你今晚好濕

我雙手開始解鬆咗,我亦被續一脫光上身的所有衫,我一直被朦住雙眼,我哋都換過幾種姿勢,感覺唔同的是我老公比之前大力同粗佬咗,我心諗係因為他想我有被強姦的感覺....

到回返狗仔姿勢時,我眼罩被攞走咗,我雙眼万慢見到野的時候,我見到我老公坐係我對面著住衫的,咁我比邊個屌緊?

我回頭一看,我身體自然縮開,我望清楚原來係我老公的一位朋友,之前都有出過黎食過下飯,所以我一眼就認到係佢。

我老公上前輕按住我讓我訓底,雙手輕撫我的ball ball , 同時係我耳邊說服我今晚的事,咁講真我又真係好鬼興奮,只不個係身體未能反應得來....

同時我老公的朋友在我老公搓緊我ball ball 時,佢同時在吸啜我的奶頭,我老公一路在我耳邊講野時一路乃我耳仔,真係成身酸軟晒....

丫A(我老公朋友), 又進入啦,我慢慢意識到丫A係從頭到尾都無帶套的,我回頭問我老公,他話事前已做body check 無事的....

丫A不停起勢咁屌我,我老公亦開始除衫脫褲把JJ 放入我口中,我亦係第一次比人前後齊入,一直以來看AV的幻想今晚終於實現....

大約過了一個鐘多DD, 我哋3個訓係地上回氣中.....我終於明白一口都係唔只一個男人的精液係如何的

從個晚開始,我就慢慢成為一隻“母狗”,想知我故事點成為一隻真“母狗”,就留意我的分享啦~

一只經驗豐富的狗乸

其實呢家嘢玩得開心就係

Sis Moodyz 身材一定好正,冇相睇都感覺到:smile_o06:

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-26 03:31 PM 發表 查看引用來源
CD ROM 都做了一排,看見各位都分享得咁鬼開心,我都想分享一下我的性的歷程~

我唔係咩嘅少女,亦唔係少婦,總言之我個仔都高中啦。(真實年齡就唔會講啦!)

其實我好後生的時候都已經發現我係淫底,我玩過好 ...
好刺激呀…我都好想可以有呢啲機會,3p感覺真係可以屌足成晚

母狗經歷的確要注意一下

好想知講多D
已加好友已追踪

Sis Moodyz, 相頭的是你嗎?

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-1-26 03:39 PM 發表 查看引用來源
一只經驗豐富的狗乸
haa haa ,一聽到有人鬧我狗乸我就莫名興奮

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-26 03:31 PM 發表 查看引用來源

其實我好後生的時候都已經發現我係淫底,我玩過好 ...
咁似我的過往

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆