上一頁下一頁
發新話題

del,唔係因為恨妳

收藏  |  訂閱
96  3.1k

引用:
原帖由 ffdq5 於 2020-5-19 15:32 發表 查看引用來源
多謝師兄點醒。其實而家已經覺得自己戇99,又覺得自己唔夠仆街,又覺得自己懶好人。
我同你一樣諗法, 去玩人,唔好比人玩返轉頭~~無情便是無敵~♥

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-19 16:08 發表 查看引用來源
我日日都on9~~我而家個人學懂咗無情~~所有都係身外物~~無情便無敵~~
唔係無情,係聚有時散有時,有始就有終結時。人生無常,活在當下,有一日就開心一日。唔開心既快快忘記佢,前面重有好多人等緊你!

好瀟洒,比我一定做唔出,一定拖拉糾纏~

引用:
原帖由 ffdq5 於 2020-5-15 16:36 發表 查看引用來源
知道妳決定認真拍拖,我個心痛到一個點,沉船,原來會發生係自己身上。tg,wechat,電話通通del,妳打黎問我點解,我果刻咩都講唔出。del妳,唔係因為恨妳,係因為習慣了每日搵妳,我知道自己會忍唔住,我唔想煩到妳,影響妳新一段關係。 ...
過左去啦! 挺起胸膛大步向前行
你呢個做法好,斷晒聯絡先可以放下
痛係會,不過人係善忘,過左就會覺得自己諗太多

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-15 17:29 發表 查看引用來源
應該block 咗再del 好D, 起馬點都揾唔到大家
呢樣一定會做,唔係無限loop

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-5-19 18:21 發表 查看引用來源

呢樣一定會做,唔係無限loop
可惜呢....我係無限loop~~~~  😁我都想學隨便D.....

引用:
原帖由 ffdq5 於 2020-5-19 15:32 發表 查看引用來源
多謝師兄點醒。其實而家已經覺得自己戇99,又覺得自己唔夠仆街,又覺得自己懶好人。
你可能好後生.一諗就去到極端.人同人相處最舒服係大家都坦然相對,一係愛到痴,一係又想做到絕情.點解唔識平衡?咁情緒化既野自己攞苦來辛.放又放唔低,發洩又發洩唔出.同中學生自殘一樣.自以為好感人.其實旁人見到唔係覺恐怖就係笑心智未成熟.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-5-19 21:39 發表 查看引用來源
你可能好後生.一諗就去到極端.人同人相處最舒服係大家都坦然相對,一係愛到痴,一係又想做到絕情.點解唔識平衡?咁情緒化既野自己攞苦來辛.放又放唔低,發洩又發洩唔出.同中學生自殘一樣.自以為好感人.其實旁人見到唔係 ...
hahahaa, 我都係...年齡4x....智商16....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-19 21:57 發表 查看引用來源
hahahaa, 我都係...年齡4x....智商16....
哩樣係情商

引用:
原帖由 花郎 於 2020-5-20 18:43 發表 查看引用來源
哩樣係情商
你有無睇fb....有個呀叔就係因愛成恨....呢排不停出post 咒個女咒埋自己呀媽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆