上一頁下一頁
發新話題

Juicy最愛扑野姿勢

收藏  |  訂閱
50  16.2k

女上前後郁直係過上下郁.如果好似呼拉圈咁打圈郁, 好易被ko.
另外仲有個姿勢我覺得好正既就係, 女方趴著瞓, 後人, 咀仔錫耳仔&頸, 一手揸波, 另一隻捽豆豆, 四管齊下. 

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2018-1-13 01:38 AM 發表 查看引用來源
我認我咸濕鐘意扑野架,又多水。全身係對波,粒奶頭同下面粒核最敏感。所以只要屌我既姿勢係刺激到呢幾點既,基本上我都會濕到滴水甘,呢d係咪叫淫娃呢,哈哈!
要揀最愛扑野姿勢,一定係女上男下!我好鐘意坐上去男 ...
種刀正
我sp先女上
高潮到
再叫我用狗仔

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2018-1-13 01:38 AM 發表 查看引用來源
我認我咸濕鐘意扑野架,又多水。全身係對波,粒奶頭同下面粒核最敏感。所以只要屌我既姿勢係刺激到呢幾點既,基本上我都會濕到滴水甘,呢d係咪叫淫娃呢,哈哈!
同你一樣中意玩女上同狗仔式
如果你識電臀舞,扭PATPAT玩女上我瞓係度唔動都已經被你UNUN到爆白汁~:smile_o06:

引用:
同你一樣中意玩女上同狗仔式
如果你識電臀舞,扭PATPAT玩女上我瞓係度唔動都已經被你UNUN到爆白汁~:smile_o06:

我喜歡是女生坐在我上面,就像你說的不是一上一下的,而是一前一後的,用你的子宮慢慢的頂著磨著棍頭。我至愛是女生坐上面,再把雙唇打開,用雙唇包著我的硬棍子,慢慢的由旦旦一路向前磨著,直至頂到豆豆,再順著豆豆一直到旦旦,這樣一前一後的磨著,每次當豆豆被棍頭頂著再順著棍來磨,男的感覺很美,女的感覺更妙。那時真的想馬上插進去,但雙方的感覺都很美大家都捨不的停下来!那时男方双手搓著奶奶,女生一手捽豆豆,一手搓棍頭,非常美味的感覺。
到大家都引不著時,女方只要用輕輕一帶便很順利的插進去。然後女方可主動的安照自己的快慢一前一後的在動,就像騎馬一樣,而且這動作男生可以感受到每次都進入時女生陰道的上部都沿著棍來磨,因女在上面所以陰道的壓迫感會更強,更美的時每次也可感受子宮頂著棍頭的感覺。女生每次向前頂的時候也感受到G點便撞到的感覺,因女的重心都在陰道上,女的G點很易每次都撞到,男這時可以一手搓波,一手捽豆豆,這姿勢我覺是所有動作中最刺激的。男如感覺慢可以雙手抓著女生的腰,一推一拉增加動作的速度和力量。這姿勢動作做的好,男女一起高潮更爽,感覺真是文字表達不了。

可能我懶,我都幾中意女上男下
可以加埋視覺效果  雙重享受

通常我都會用狗仔式做結尾, 囡囡多數欲仙欲死,啪啪聲最後射曬入去 

69,好想要

前戲都係69 最正, 又舒服又唔易走火, 仲要69 之後通常硬d;
正餐嗰陣就先坐喺度女上男下, 搖到高潮咗一次再同狗仔式猛推, 自己就鍾意狗仔完, 但未必可以令對方嚟多次高潮

引用:
我都喜歡女上,狗仔,但如果女仔細粒最喜歡掛鼓,一路行一路插

引用:
想俾師姐騎爆我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆